Betöltés...

Eladó, tanácsadó

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Munkát ajánlok. Milyet? Végre egy olyan online munkalehetőséget, amihez nem kell pénz, csak az erkölcs, az odaszánásod, kitartásod és célkitűzéseid és a folyamatos fejlődésed. Nem titkolom, hol van mód a mellékes vagy akár fő állásra. Pár mondattal:
Szeretsz emberekkel foglalkozni és kiváló, növényi alapú termékeket kínálnál? Te is használnád őket? Mi is ez? Ez egy török kozmetikai cég, a HUNCALife. A HUNCA Cosmetics 1957-ben alakult Isztambulban.A világon közismert és a legkedveltebb márka név egyike.

Bejegyzett cég. Neve: HL Cosmetics Hungary Kft

Kozmetika mellet háztartásbeli tisztítószerek, ékszerek,konyhai kiegészítők vannak és ágyneműk is lesznek a kínálatban! Amennyiben érdekel az ingyenes regisztráció, információt szeretnél, bátran jelezd és küldöm is. Dolgozz otthonról kényelmesen! Cseh, szlovák, lengyel kapcsolatokkal rendelkezőknek, ott élőknek is nagy lehetőség!
Küldj egy néhány soros bemutatkozó e-mailt az ország bármely részéről vagy a felsorolt országokból: ernester3@gmail.com címre. Mindenkinek válaszolok.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Kaposvár
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Szolgáltatás / Szépségipari
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Képviselő
Extrák: Bonusok, kedvezmények
 
Eddig megtekintették 278 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Eladó, tanácsadó" című hirdetést látja. (fent)