Betöltés...

Legyen szebb a Te holnapod is!

Ár: 300.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Legyen szebb a Te holnapod is!

Nagy László vagyok, Online MLM specialista.

Olyan emberekkel dolgozom együtt, akik elegendő pénzzel, szabadidővel és egészséggel akarnak rendelkezni ahhoz, hogy figyelmüket a számukra igazán fontos dolgokra fordíthassák.

Azoknak fontos ez leginkább, akik kezdetben munkájuk mellett építik üzletüket, hogy holnap bőségben és egészségben hódolhassanak hobbijaiknak, és elegendő időt tölthessenek családjukkal, szeretteinkkel.

Az Online MLM abban tud segíteni, hogy igazodik saját időbeosztásodhoz, és a Világ minden tájáról elérhetsz embereket, valamint nincs visszautasítás. Nem kapsz lehangoló nemeket.

Munkatársaim azért csatlakoznak hozzánk, mert korábban nem volt olyan kidolgozott rendszerük, amely az első lépéstől végigvezeti őket a sikerhez vezető út minden lépcsőfokán, Online.

Ezekkel sokáig én is így voltam, amíg meg nem találtam a számomra megfelelő terméket, a hozzá kapcsolódó Online MLM rendszert, és pénzügyi tervet.

Az elmúlt időszakban főállásom mellett, otthonról, szabad időbeosztással, sikeresen építem üzletemet, Online, több társammal együtt.

Csak azt kell eldöntened, hogy hajlandó vagy - e pár percet áldozni a szabadidődből az információért, hogy utána korlátlan szabadsággal rendelkezz, vagy a 40 évnyi munka utáni kevéske nyugdíjat választod?

Most Számodra is adott lehetőség, hogy megismerd egyedi, Online rendszerünket. Te holnapod, Te írod. Szánj rá Te is pár percet! A videót itt elérheted:

http://nyolcpontnyolc.hu/818952315/wow

Ha nem indulna el, másold be ezt a linket a böngésződbe!

Találkozunk a csúcson!
Nagy László
Online MLM specialista
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Debrecen
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Távmunka
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Vezető
Pozíció: Online MLM vezető
 
Eddig megtekintették 127 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Legyen szebb a Te holnapod is!" című hirdetést látja. (fent)