Betöltés...

Műkörmös állás, szék/asztal kiadó

Ár: 25.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Műkörmöst keresünk igényesen kialakított szépségszalonunkba (XIII. kerületi, Újlipótváros, Hegedűs Gyula utca)!

A bérleti díj 25 000 Ft váltó műszakban, teljes műszakban 40 000 Ft.

Váltó műszakban egy kolléganővel kell osztozni a széken, egyeztetve a héten kinek melyik nap lenne jó, egész napos beosztással. (Például egyik héten: H, Sze, P, V. Másik héten: K, Cs, Szo).

Teljes műszakban nem kell osztozkodni és alkalmazkodni senkihez, úgy kizárólagosan lehet bérelni a széket és bármikor bent lehet lenni (Hétfőtől - Vasárnapig)

A bérleti díjban a rezsi benne van (tisztítószerek és internet is)! A kezdéshez az első havi bérleti díjat és 1 havi kauciót kell kifizetni. A takarítást takarítónő végzi (minden másnap jön, így mindig szép rend van a szalonban), akinek a munkadíját a szalonban dolgozók dobják össze (kb. havi 5000 Ft).

Alap gépek adottak: asztali lámpa, asztalba épített porelszívó. A további gépeket egyénileg kell megoldani.


Az anyaghasználat nincs meghatározva, mindenki saját árlistával dolgozik.


A földszinten hőszivattyú működik (légkondi), pára elszívó szellőző rendszerrel! Az emeleten szintén mindkét helységben van külön légkondicionáló.


A földszinten kizárólag fodrászat működik (4 szék, egyszerre maximum 4 fodrász dolgozik), az emeleten külön szobában műköröm (4 asztal), pedikűr és külön szobában kozmetikus helység van kialakítva. Minden nálunk dolgozó kollégának kialakult vendégköre van, így elég magas a szalon forgalma, jól működnek az egymásnak ajánlások, illetve gyakran a betérő vendégeket sem tudják elvállalni a telített naptárak miatt.

A szalonnak saját honlapja (http://erabelle.hu) és facebook oldala van, amit a Google előszeretettel hoz ki az első találatok között.


Külön teakonyha, és étkező helység.


A tömegközlekedés kiváló, Lehel téri metró kijárat 5 percre, Westend 10 percre.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XIII. kerület
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Szolgáltatás / Szépségipari
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Műkörmös
 
Eddig megtekintették 1795 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Műkörmös állás, szék/asztal kiadó" című hirdetést látja. (fent)