Betöltés...

Fodrász állás, szék kiadó

Ár: 40.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Fodrászt keresünk igényesen kialakított szépségszalonunkba (XIII. kerületi, Újlipótváros, Hegedűs Gyula utca)!


A bérleti díj az első hónapban kedvezményesen 20 000 Ft váltó műszakban, teljes műszakban 35 000 Ft. (A kedvezményes időszak lejárta után váltó műszakban 40 000 Ft, teljes műszakban 70 000 Ft lesz a bérleti díj.)

Váltó műszakban egy kolléganővel kell osztozni a széken, egyeztetve a héten kinek melyik nap lenne jó, egész napos beosztással. (Például egyik héten: H, Sze, P, V. Másik héten: K, Cs, Szo).

Teljes műszakban nem kell osztozkodni és alkalmazkodni senkihez, úgy kizárólagosan lehet bérelni a széket. (Hétfőtől - Vasárnapig)

A bérleti díjban a rezsi benne van (tisztítószerek és internet is)! A kezdéshez az első havi bérleti díjat és 1 havi kauciót kell kifizetni. A takarítást takarítónő végzi (minden másnap jön, így mindig szép rend van a szalonban), akinek a munkadíját a szalonban dolgozók dobják össze (kb. havi 5000 Ft).


Az anyaghasználat nincs meghatározva, mindenki saját árlistával dolgozik.


A földszinten hőszivattyú működik (légkondi), pára elszívó szellőző rendszerrel! Az emeleten szintén mindkét helységben van külön légkondicionáló, körmösöknél levegő szűrő/tisztító.


A földszinten kizárólag fodrászat működik (4 szék, egyszerre maximum 4 fodrász dolgozik), az emeleten külön szobában műköröm (4 asztal), pedikűr és külön szobában kozmetikus helység van kialakítva. Minden nálunk dolgozó kollégának kialakult vendégköre van, így elég magas a szalon forgalma, jól működnek az egymásnak ajánlások, illetve gyakran a betérő vendégeket sem tudják elvállalni a telített naptárak miatt.

A szalonnak saját honlapja (http://erabelle.hu) és facebook oldala van, amit a Google előszeretettel hoz ki az első találatok között.

A fodrászoknak saját raktár szobájuk van, zárható szekrényekkel.

Külön teakonyha, és étkező helység.


A tömegközlekedés kiváló, Lehel téri metró kijárat 5 percre, Westend 10 percre.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XIII. kerület
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Szolgáltatás / Szépségipari
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Fodrász
 
Eddig megtekintették 1180 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Fodrász állás, szék kiadó" című hirdetést látja. (fent)