Betöltés...

A lehetőség a tiéd....

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Tisztelt érdeklődő....
Jelen ajánlatommal egy nem mindennapi lehetőség áll ön előtt. Heti 10-15 óra elfoglaltságot igénylő, otthonról végezhető, bárki által elsajátítható üzleti lehetőséget ajánlok mindazoknak, akik megbízható, szorgalmas és nyitott gondolkodású személynek tartják önmagukat, valamint hajlandóak kissé kilépni az úgznevezett “konfort zónából” és tenni azért, hogy egy pozitív változás menjen végbe az életükben mind személyiségük területén, mind az anyagi területen.
Az üzletem bővítéséhez jelenleg 4-5 üzlettársat keresek. A jelentkezőknek egy 3 beszélgetésből álló folyamaton kell túljutniuk, ahol lépésrő lépésre minden információ átadásra kerül az ajánlatommal kapcsolatban, valamint az esetleges közös munkához szükséges kellő ismeret, bizalom is megalapozódhat.
A közös üzletünk elindításához anyagi befektetés nem szükséges, tehát teljesen kockázat mentes. Minden háttér információ, eszköz és az online felület (Saját online árúház) általam biztosított, ezért is fontos, hogy megismerjük egymást, hiszen a legjobbakkal szeretnék együtt dolgozni, őket segíteni....
Amennyiben szeretne több információt megtudni az ajánlatomról kérem lépjen kapcsolatba velem az alábbi lehetőségek egyikén:
mozotya77@gmail.com
Vagy WhatsApp, Viber segítségével a +447527613688 -as számon.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XV. kerület
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: EGYÉB
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Vezető
Pozíció: Saját üzlet
 
Eddig megtekintették 260 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "A lehetőség a tiéd...." című hirdetést látja. (fent)