Betöltés...

Dolgozz és keress pénzt Otthonról

Ár: 30.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Munkalehetőség!!!!
Sziasztok! Otthonról végezhető munkát ajánlok.Keress velünk pénzt!!!
Én egy neves,nagy múltú, 80 éves tradícióval,brit gyökerekkel rendelkező céget képviselek.Ha munkanélküli, gyesen lévő,esetleg nyugdíjas vagy ,ez egy korlátlan pénzkereseti lehetőség.Napi pár óra ráfordítással,kényelmes,otthonról végezhető, kockázatmentes munkalehetőség.Mellék vagy főállásban is végezhető.Mit kezdenél plusz 5-20-100 ezer forinttal? Vagy még többel!Számítógépes ismeretség szükséges.Csatlakozz Te is a Betterware klub tagsághoz.Termékeink minden házimunkát,mint pl.a főzés,takarítás,mosogatás, stb sokkal könnyebbé és kellemesebbé tesznek, és Ön értékelni fogja ezeket-visszajelzések alapján-.
Ha érdekel kérj tájékoztatót tőlem,ingyenes, nincsenek rejtett költségek.Kommentelj egy igent, vagy küldj üzenetet,Jelölj ismerősnek, oszd meg ismerőseiddel!Ha érdekel a termék keress meg!!Köszönöm.
Legyél Te is csapattag!!!!
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Kunszentmiklós
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: EGYÉB
Szükséges végzettség: Alapfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: értékrsítő
 
Eddig megtekintették 494 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Dolgozz és keress pénzt Otthonról" című hirdetést látja. (fent)