Betöltés...

Otthoni munka - kozmetikai tanácsadónő

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Tanácsadónőket keresek a Farmasihoz

Ha érdekel a szépségápolás és kozmetika világa, és szeretnél kiegészítő jövedelemhez jutni, hosszú távon pedig akár kiváltani főállásodat egy kötetlen munkaidőben, otthonról végezhető munkára, TÉGED KERESLEK!
Egy olyan lehetőséget ajánlok, melyet akár online vagy személyesen is végezhetsz munka, gyerek, tanulás vagy nyugdíj mellett, de idővel a főállásoddá is válhat. A Farmasi egy minőségi, főleg natúrkozmetikai termékeket gyártó és forgalmazó cég, de a termékpalettán megtalálatóak bio kozmetikumok és tisztítószerek is.

A feladat: a termékek promótálása és katalógusból történő ajánlása, új törzsvásárlók csatlakoztatása a vásárlói rendszerhez.
Ez történhet közösségi oldalakon, FB csoport, hirdetések útján, illetve más online felületeken online katalógus segítségével , és persze személyesen, hagyományos papír alapú katalógusból is.

Amiért érdemes csatlakozni:
§ otthonról végezhető
§ magad osztod be az idődet
§ nincs rendelési kötelezettség, kezdőcsomag
§ van viszont azonnali 23% azonnali vásárlási kedvezmény a katalógus árakból, ami már az első rendelésnél igénybe vehető (akkor is, ha csak törzsvásárlóként regisztrálsz, hogy magadnak rendelj)
§ gyors előrejutási lehetőség, mivel a piac még telítetlen!
§ folyamatos ajándék akciók, motivációs programok, az azonnali kedvezményen felül csapatforgalom utáni jutalék!

A Farmasi nagy előnye, hogy versenytársaival szemben termékei egytől egyik antiallergének, szinezék, nikkel, parabén, és foszfát mentesek, nem tartalmaznak állati összetevőket és nem tesztelik őket állatokon,
mégis az átlagember számára elérhető áron kaphatóak.
A cég itthon tavaly januárban indult, vagyis még nem telített a piac, mint más hasonló márkák esetében! A Farmasi 70 éves múltra tekint vissza, és a világ 123 országában van jelen, ebből 15 országban működik mlm rendszerben.

Ingyenes online regisztráció:
https://farmasi-lia.webnode.hu/regisztracio/
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XVII. kerület
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: EGYÉB
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Kozmetikai szépségtanácsadó
 
Eddig megtekintették 479 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Otthoni munka - kozmetikai tanácsadónő" című hirdetést látja. (fent)