Betöltés...

Konyhai Munkatárs

Ár: 180.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Hangulatos, a Szentendrei szigeten lévő családias kertvendéglőnkbe keresünk olyan háziasszony gondolkodású, önmagával és környezetével igényes, nem dohányzó, konyhai munkatársat, aki a tálalástól, a konyhai kisegítésen keresztül, a mosogatást, a takarítást is szívesen végezné. Sőt, akár a szakácsnői tudását is szívesen vennénk. Kis csapatunkban, mindenki csinál mindent. Életkor nem számít, de legyen fitt és terhelhető, barátságos, mosolygós, pörgős. Napi 8 óra munka, heti két nap szabadnap. Igényekhez igazodó, rugalmas munkarend. Barátságos, visszajáró vendégkör. Nyugodt, diszkrét, vendég centrikus munkavégzés. Szállást, ha szükséges, különálló szobában tudunk biztosítani, megegyezés szerint.
Bérezés: Bruttó 180.000.-Ft./ hó. Túlóra lehetséges, külön megállapodás szerint. Jelentkezni e-mailen, Fényképes önéletrajzzal. pannat@t-online.hu Tel. 06203522691
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Szigetmonostor
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Vendéglátós
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Konyhai munkatárs, teljeskörű munkavégzésre.
 
Eddig megtekintették 318 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Konyhai Munkatárs" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: