Betöltés...

Operatőröket, vágókat és gyakornokot keresünk

Ár: 10.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Szabadúszó operatőröket és vágókat (kettő az egyben a legjobb :-) keresünk folyamatosan délegyházi kislétszámú stúdióba kisebb-nagyobb költségvetésű munkákhoz.
Saját gépjármű az operatőr esetében feltétel.
A vágónál az Adobe Premiere valamint After Effects ismerete és fejlett esztétikai érzék is szükséges. Olyan munkatársakat várunk, akik kellően elhivatottak és rátermettek ehhez a szakmához, megvan bennük az alázat a munkájuk iránt, valamint közel élnek a stúdiónkhoz, így bejárásuk megoldott. Ha van saját erős számítógépe, otthonról is dolgozhat, de ha nincs, stúdiónkban van munkaállomás. Betanítás, gyakornoki pozíció esetleg lehetséges. Jelentkezni minél több referenciával és bemutatkozó levéllel alábbi mail címen lehet: kapcsolat@impactfilm.hu
Ezen kívül folyamatosan várjuk világosítók, hangtechnikusok, mikrofonosok, animátorok, rendezők, filmes helyszínek, sminkesek, színészek, statiszták jelentkezését is kisebb-nagyobb produkciókban való közreműködéshez.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XXI. kerület
Fizetés: Fix + teljesítmény
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Média
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Gyakornoki / Tanuló
Pozíció: Operatőr-vágó
 
Eddig megtekintették 2732 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Operatőröket, vágókat és gyakornokot keresünk" című hirdetést látja. (fent)