Betöltés...

szakácsot és konyhai kisegítőt is keresünk

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Főztél már egyszerre sok embernek? Vagy szakácsként végeztél? Netán még tanulsz? Szeretnél a Balatonon, egy vadiúj speciality kávézó-teázó-vegán bisztróban dolgozni, ahol csak arra vagyunk kíváncsiak, mit tudsz, és amit esetleg még nem sajátítottál el, megtanítjuk neked? Gyere, legyél egy szuper, fiatalos és rendkívül barátságos csapat tagja, ahol ha megszeretünk, nem engedünk el és Te sem akarsz majd máshová menni! Ha nincs hol laknod, megoldjuk. Ha nem csak nyári munkát szeretnél, akkor is nálunk a helyed, mert mi egész évben nyitva vagyunk. Jelentkezz hozzánk, ha érzel magadban elég kreatív energiát ahhoz, hogy megmutasd, mit tudsz, és mit vagy képes még megtanulni. Jelentkezz akkor is, ha úgy érzed, kevés vagy. Mi megmutatjuk, hogy több vagy, mint azt valaha hitted volna! Legyél új bisztrónk szakácsa, chefje, legfőbb konyhai tudora, aki áprilistól fantasztikus étkekkel tölti meg a hozzánk látogatók hasát!

Keresünk Téged is, aki a konyhában még csak segítenél, de szeretnél új dolgokat megtanulni, és egyszer megtanulni főzni.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Vendéglátós
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: szakács és konyhai kisegítő
 
Eddig megtekintették 1368 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "szakácsot és konyhai kisegítőt is keresünk" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: