Betöltés...

A Capital Ingatlan Szövetkezet keresi Területi képviselőjét.

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A Capital a hazai ingatlanközvetítés dinamikusan növekvő, stabil szereplője.
Pozícióját a szakszerű, gyors és teljes körű szolgáltatásaival, illetve felkészült és az eredményekért küzdeni tudó és akaró értékesítői csapatával vívta ki.
Az üzleti stratégiánk meghatározó eleme, hogy folyamatosan építjük értékesítői hálózatunkat és most a sikeresen működő rendszerünket fogjuk Pécsen és térségében elindítani.


Amit kínálunk az új munkatársnak:
1. Csapatunk call centerese „hideg hívásokkal” (ezáltal kész és biztos ingatlan-megbízásokkal) segíti a kollégák munkáját, aki így rövid idő alatt nagy ingatlanportfóliót tud létrehozni.
2. A szövetkezeti forma miatt a munkatársaknak nem kötelező vállalkozónak lennie.
3. A weboldalunk és annak adminisztrációs felülete is könnyen kezelhető.
4. Széleskörű kapcsolatrendszerrel bírunk: összeköttetésben állunk 60 darab magyar és 40 darab külföldi ingatlanhirdetési portállal, valamint nagyságrendileg 200 magyar és külföldi ingatlanközvetítő irodával is.
5. Soha nem hagyjuk magára a munkatársunkat: tapasztalt és sikeres kollégáink folyamatos szakmai segítségnyújtást, mentorálást biztosítanak.

Hisszük és valljuk, hogy a siker legfőbb alapja a folyamatos tanulás, a korrektség, a kemény munka és az ügyfélorientált szemlélet!


Amennyiben ezekkel Ön is egyetért és érdekesnek találja a modellünket, úgy keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

+36-30/591-7477
simon.richard@ingatlaneshitel.hu
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Pécs
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Kereskedelem
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Vezető
Pozíció: Területi képviselő
 
Eddig megtekintették 97 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "A Capital Ingatlan Szövetkezet keresi Területi képviselőjét." című hirdetést látja. (fent)