Betöltés...

HOTEL RECEPCIÓS

Ár: 750.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Mi az Archer Hotel menedzsmentje egy képzett recepciós szolgálat igénybevételére törekszik, vendégeinket fogadja a szállodába, fenntartja őket, és más igényeikhez igazodva, amelyek a hotelben való tartózkodásuk során a kényelemért járnak.

VÁM

Fogadja a vendégeket a szállodába, üdvözölve őket melegen, és érdeklődjön a kérdéseiken, és válaszoljon a kérdezők telefonon keresztül.
Tájékoztassa a vendégeket a szolgáltatásokról és szállásadókról a szállodában, foglalja le vendégeit igényeiknek megfelelően, és győződjön meg róla, hogy az összes lemondott foglalást haladéktalanul végrehajtja az összetévesztés elkerülése érdekében.
Készítsen jó kapcsolatot és kapcsolatot a vendégekkel, hogy kényelmesen érezzék magukat, és kezeljék azokat a panaszokat, amelyekkel nagyon udvarias módon védhetik meg a hotel képét.
Tartsa nyilvánvaló és átfogó nyilvántartást a vendégszobai foglalásokról és minden számláról az elszámoltathatóságért és a jövőbeli referenciákért.
A rendezést a recepción végezze el, ha a dokumentumokat megfelelő módon rendezi, és a recepciós területet mindenkor tisztán tartja, hogy elkerülje a sorozatot.
Vegyen részt a szobafoglalások minden útvonalán, például az interneten, a telefonon és személyesen, hogy biztosítsa, hogy a foglalások ne maradjanak lógni, de azonnal részt vettek a szálloda üzleti működésének fenntartásában
A karbantartást és a hibásan működő berendezéseket a vezetőnek a gyors javítás érdekében jelentse a vendégek kényelmét és elégedettségét.

KÖVETELMÉNY

Kitűnő tudás az ügyfélszolgálatról.
Jó interperszonális készségek.
Rendben kell lennie.
Képesség a több feladatra.
Jó válságkezelési készségek.

Kvalifikált cadidátumok szükségesek az önéletrajz / önéletrajz továbbításához az alkalmazáshoz.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: IV. kerület
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Adminisztrációs
Szükséges végzettség: Alapfokú végzettséggel
Pozíció szint: Vezető
Pozíció: RECEPCIÓS
 
Eddig megtekintették 228 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "HOTEL RECEPCIÓS" című hirdetést látja. (fent)