Betöltés...

Ingatlan Tanácsadó

Ár: 0 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Kedves Érdeklődő!

Kővári Zsuzsa vagyok. Az Otthon Centrum irodavezetőjeként több mint 4 éve azzal foglalkozom, hogy pörgős, fiatal és középkorú hölgyeknek és férfiaknak tanítom meg az 5 legjobban fizetett szakma egyikét, hogy családjuk és saját egzisztenciájuk ne legyen kérdés számukra.

Úgy gondolom, ha ezt olvasod, akkor nem vagy teljesen megelégedve a jelenlegi munkahelyeddel. Talán valami hiányzik, akár pénzben, akár elismerésben, vagy csak egyszerűen a váltáson gondolkodsz? Ha ezek megfordultak a fejedben, akkor egy igazán jó lehetőséget ajánlok fel neked.

Vezetőként azon dolgozom, hogy a velem dolgozó kollégáknak és családjuknak ne legyen ilyen hiányérzetük. XVII. kerületi Értékesítő csapatomat 2 fővel fogom bővíteni, ha úgy gondolod, itt a lehetőség. Megbecsülés. Biztonság. Elismerés. Pénz.

Amennyiben Te is szeretnéd megérteni, hogyan tudod elérni ugyanezt, küldd el fényképes önéletrajzodat a lent megadott elérhetőségemre és utána találkozunk személyesen, amikor közösen eldöntjük, alkalmas vagy-e erre a pályára.

üdvözlettel: Kővári Zsuzsa
kovari.zsuzsanna@oc.hu
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XVII. kerület
Fizetés: Fix + teljesítmény
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Kereskedelem
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Ingatlan szakértő
 
Eddig megtekintették 72 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Ingatlan Tanácsadó" című hirdetést látja. (fent)