Betöltés...

Bolti eladó és webáruház kezelő

Ár: 200.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Jó kommunikációs készséggel rendelkező ambiciózus bolti eladó munkatársat keresünk, szexshop üzletünkbe, rugalmas munkaidő beosztással. Fizetés nettó: 1100Ft/óra. Változatos érdekes feladatkör, Budapesten, a XI. kerületben.

Előnyt jelent: Kereskedelmi, pénzkezelési gyakorlat, angolnyelv alapszintű ismerete, nyitottság és érdeklődés, a termékek és az üzletkör iránt. Számítógép kezelés alapszintű ismerete. Web áruházak működésének ismerete.

Feladatok: Az üzlet és az árukészlet rendben tartása takarítása. Vásárlók kulturált, szakszerű kiszolgálása, áruk megismertetése, ajánlása, vevők tájékoztatása. Web-áruházas rendelések becsomagolása, feladása.

Lehetőség van további, plusz pénzért a termékek kiszállításában is részt venni, ekkor a saját gépkocsi és jogosítvány további előnyöket jelent. A web áruház forgalmának növelése után további jutalék jár! (ha értesz a SEO, AdWords, Közösségi média marketinghez)

Továbbiakról érdeklődni és jelentkezni, a +36 30 211 7695 számon lehet. Hívj bátran minden megoldás érdekelhet, még a másodállásos bedolgozás is. Így, nem kell otthagynod a jelenlegi munkahelyedet sem.

Fényképes részletes önéletrajz szükséges, ezt a szexshop@digikabel.hu e-mail címre kell küldeni. Mindenkit visszahívunk telefonon!

https://www.youtube.com/watch?v=Deg6Mo4PDBg
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XI. kerület
Fizetés: Fix + teljesítmény
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Kereskedelem
Szükséges végzettség: Alapfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: eladó
Extrák: angol
 
Eddig megtekintették 1472 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Bolti eladó és webáruház kezelő" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések