Betöltés...

Házfelügyelőt keresünk Azonnali kezdéssel

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Az Őrmező Egyesült Lakásszövetkezet álláslehetőséget hirdet, szolgálati lakással egybekötött Házfelügyelői pozícióban 12 órás munkaidőben.(részben készenléti idő)

Elvárások: Betöltött 18. életév, magyar állampolgárság, állandó bejelentett lakcím. Folyamatos elérhetőség, terhelhető rugalmas hozzáállás, jó kommunikációs készség és problémamegoldás.

A jelentkezéshez szükséges: Részletes fényképes önéletrajz, bizonyítványok/képesítések másolata, nyilatkozat arról, hogy jelenleg van-e munka vagy tanulói jogviszonya, BÉRIGÉNY MEGJELÖLÉSE, erkölcsi bizonyítvány bemutatása a szerződéskötéskor.

Ajánlólevél előnyt jelenthet.

A munka jellege: 10 emeletes két lépcsőházas ház külső/belső közösségi és üzemi területeinek napi takarítása rendben tartása, valamint műszaki állapotának figyelemmel kísérése. Negyedéves nagytakarítások elvégzése. Felvonók felügyelete, szeméttároló edények mozgatása, bővebb tájékoztatás az alábbi elérhetőségeken.


Jelentkezését kérjük az ormezoszov@gmail.com e-mail címen vagy személyesen a Budapest 1112 Kérő u. 8 alatt található irodánkban adja le. Érdeklődni telefonon a 06-1-310-0741 telefonszámon lehet.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XI. kerület
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Szakmunka
Szükséges végzettség: Alapfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Házfelügyelő
 
Eddig megtekintették 619 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Házfelügyelőt keresünk Azonnali kezdéssel" című hirdetést látja. (fent)