Betöltés...

Reklám és marketing tanácsadás

Ár: 8.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A marketing egy induló vállalkozásnak nélkülözhetetlen része, hiszen a jól felépített reklám- és marketing rendszer nem csak a cég imázsát növeli, de széleskörű felhasználásával többlet profitot is termel, hiszen ma már adott a keresőoptimalizálás lehetősége, továbbá rendelkezésünkre állnak olyan Google programok és kiemelt kulcsszavak, melyeket a Google "nagyon szeret" és előnyben részesít.
Egy jól megtervezett reklám- és marketing csomag sosem rövid, hanem hosszú távú célt kell, hogy szolgáljon. Időszakosan természetesen (pl.: nyári szezon) akadhatnak olyan kivételek, vagy fontos események, amikor a profit növelése érdekében módosítanunk kell üzlettervünkön.
Nagyon fontos megemlíteni és kiemelni, hogy mára a marketing szoros kapcsolatot alakított ki a közösségi hálóval. (pl.: Facebook) A Facebook közösségi oldalon mindenképpen érdemes létrehozni egy olyan oldalt, mely a cégével kapcsolatos, hiszen azt weboldalával is összekapcsolhatja, s megint csak azt tudom mondani, hogy vevő- és profitszerző erő lehet.
A mai piaci helyzetben egy vállalat versenyképességének szükséges, de nem elégséges feltétele, hogy üzletpolitikájának központjában a vevő álljon. Egy vállalat akkor nevezhető vevőorientáltnak, ha minden döntését (termelési, fejlesztési, értékesítési, pénzügyi, stb. döntéseit) a vevő kívánságának rendeli alá. A vevőért való sikeres verseny megköveteli, hogy a vállalatnak kidolgozott marketingkoncepciója legyen, vagyis a vállalat hosszabb távon működését integrálja a fogyasztói igények kielégítése érdekében.
A vállalat a marketing eszközrendszerével tudja pontosan meghatározni, hogy kinek és mit termeljen. Ez azért fontos, mert egy vállalat akkor lehet sikeres, ha a megfelelő terméket a megfelelő személynek (célcsoport) a megfelelő helyen (disztribúciós csatorna) a megfelelő áron (árpolitika), a megfelelő mennyiségben és minőségben, megfelelő promóció mellett kínálja. Ezek mindegyikének meghatározásához a marketing eszköztárára van szükség. Üzletviteli tanácsadás során 5 nagyon fontos kérdést szoktam feltenni és átbeszélni részletesen az Ügyféllel:
Mit termeljünk?
Kinek termeljünk
Hol értékesítsük a terméket?
Milyen áron kínáljuk a terméket?
Hogyan ismertessük meg a terméket a fogyasztóval?
A cég / vállalat ezen osztályát rendszerint egy marketinges fogja össze általában, azokkal az alapokkal, melyeket Ön jónak talál. Minden ügyfelemnek azt szoktam mondani, hogy "legyen önmaga" és merjen kibontakozni vállalkozásában, csak így lehet sikeres.
Amennyiben bizalmat szavaz nekem, átbeszéljük az Ön elképzeléseit és egyeztetjük, hogy mely marketingforma felelne meg legjobban vállalkozásának.
Tanácsadási árak:
30 perc – 8.000 Ft.
60 perc – 12.000 Ft.

Toók László Flórián
Üzletviteli– és hiteltanácsadó
Mobil: (+36) 70 673 3223
E-mail: took.laszlo2016@gmail.com
Web: http://uzletviteli-tanacsadas.hu
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Debrecen
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Szolgáltatás / Szépségipari
Szükséges végzettség: Középfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Reklám és marketing tanácsadás
 
Eddig megtekintették 128 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Reklám és marketing tanácsadás" című hirdetést látja. (fent)