Betöltés...

Avon Tanácsadói munka

Ár: 1 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Vásárolj kedvezményesen és keress plusz pénzt !
Légy te is a csapatom tagja !
Miért is jó Avonozni ?
A belépés ingyenes és a kezdéshez a katalógusokat bíztosítom valamint minden útbaigazítást és segítséget megkapsz amire szükséged van. Minden hónapban vannak ösztönző programok melyek által akár 99 Ft-os áron hozzájuthatsz akár egy szetthez is.
Kedvezményesen veheted meg a termékeket.
A továbblépési lehetőségel is biztosítottak mely által több pénzt kereshetsz ( fix. kedvezményszint, csapatjutalék...), viszont ez egy kicsit több munkával is jár. Természetesen én mindenben a segítségedre leszek hogy sikeres légy.
Csatlakozol ?
Ha igen és Debrecen valamint vonzáskörzetében laksz( Pl. : Balmazújváros, Berettyóújfalu Darvas, Debrecen-Józsa, Derecske, Ebes, Fehérgyarmat, Görbeháza, Hajdúnánás,Hajdúbagos, Hajdúböszörmény, Hajdúdorog,Hajdúsámson, Hajdúszoboszló, Hajdúszovát, Hajdúhadház,Nagyhegyes, Nyíregyháza, Hortobágy, Nyíradony, Nyíracsád, Nyírábrány, Kaba, Kisvárda, Létavértes, Mátészalka, Mikepércs, Polgár, Pöspökladány, Sáránd, Téglás, Tiszaújváros,Újléta, Vámospércs, Vásárosnamény, Záhony,).
Keress meg bizalommal.
Rajtad múlik élsz-e a felkínált lehetőséggel vagy sem.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Debrecen
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: EGYÉB
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Gyakornoki / Tanuló
Pozíció: Tanácsadó
 
Eddig megtekintették 221 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Avon Tanácsadói munka" című hirdetést látja. (fent)