Betöltés...

Állás Mosonmagyaróváron

Ár: 220.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Munkavégzés helye SMR-BT. Mosonszolnoki vagy Mosonmagyaróvári gyára. Gyártósori összeszerelői munkakör / betanított munka /. A munka során autó visszapillantó tükröket kell összeszerelni, gyártósori körülmények között..
A CÉG BIZTOSÍTJA TÉRÍTÉS MENTESEN: A szállást, mely munkásszálló jellegű, van férfi, női, páros szálló. Kéthetente a hazautazást céges busszal biztosítjuk Károlyháza-Bucsa útvonalon.
MUNKAIDŐ: Heti 5 napban napi 8-12 órában 3 műszakban. Hétvégén ha a termelés megkívánja lehetőség van plusz műszak vállalására.
FIZETÉS: Minden hónap 10-ig átutalással, illetve kézpénzben. / csak kézpénzben nem lehet / Mindenkinek rendelkeznie kell érvényes számlaszámmal, ahová a fizetése átutalásra kerül. Alapfizetés bruttó 925 Ft/óra . Órabér nappal nettó 680 Ft, éjjel 730 Ft. Mindenki annyi fizetést kap, ahány órát dolgozik.
CAFETERIA: Havi kerete nettó 20 000 Ft / 8.000 Ft Erzsébet Utalvány, 12.000 Ft SZÉP kártyára utalás /
ÉRDEKLŐDNI: +36-70/453-2736 telefonszámon hétköznap 14 és 17 óra között.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Mosonmagyaróvár
Fizetés: Fix + teljesítmény
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Szakmunka
Szükséges végzettség: Alapfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: Betanított munkás
 
Eddig megtekintették 120 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Állás Mosonmagyaróváron" című hirdetést látja. (fent)