Betöltés...

Értékesítési munkatárs

Ár: 400.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Tisztelt Álláspályázó!



Cégünk Exclusive , felújított új belvárosi üzlethelyiségébe keres értékesítő munkatársat , magas kereseti lehetőséggel. Wellness , közérzetjavító saját márkás eszközök , termékek értékesítése a cég fő profilja , amit csak kizárólag prémium üzlethelyiségben értékesít.

Nálunk az álmaid valóra válhatnak !

Hiszen cégünk nem egy átlagos eladó , értékesítő munkatársat keres , ellenkezőleg ,a jó biznisz , az csak úgy lehet jó , ha mindenki jól jár! Prémium értékesítő munkatársaink az első hónapokban az átlagos bérezése , ami elérhető nettó 150.000 – 250.000 Ft összeg körül lehetséges. Nem tagadás, hogy akik cégünknél dolgoznak több éve , azok személyek ( Exclusive Manager munkatárs) havi fizetése 500.000 – 1.500.000 Ft közötti összegeket kereshetnek átlagosan , és ez nem ,,kacsa” , mint a többi cégeknél , akik az interneten hírdetnek ! Cégünknél elérhetőek a későbbi jövőben , a sikeres munkatársaknál , prémium céges autó és minden évben tengerparti nyaralás , ahol kipihenheti magát a sikeres értékesítő , vezető.

Ha a sikeres ember benned van , és csak vársz arra , hogy ez kitudjon törni belőled és hogy megtudd mutatni másoknak , hogy te valójában ki is vagy ! Itt az idő!

FIX + JUTALÉKOS rendszerbe várjuk pályázók jelentkezését! Túljelentkezés miatt lehetséges , hogy csak pár hét után vesszük fel a kapcsolatot a pályázóval.

Állás jeligéje: prémium értékesítő munkatárs pozícióra jelentkezését

Jelentkezz most , ha nem akarsz egy társadalmi robot , kiszolgáltatott személy lenni !

Munkavégzés helye: 5. kerület , Petőfi Sándor utca

E-mail cím: premiumkereskedo@freemail.hu



Tisztelettel: Magyar Közérzetjavító és Szépségtermékek Üzlete Kft.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: V. kerület
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Kereskedelem
Szükséges végzettség: Szakképzettség nélküli
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: értékesítő
 
Eddig megtekintették 49 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "Értékesítési munkatárs" című hirdetést látja. (fent)