Betöltés...

FELHŐ ALAPÚ TERVEZŐ SZAKEMBER (Cloud Planning)

Ár: 350.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Munkaleírás: A Manzeera Solutions Nagy-Britanniában székelő üzleti tanácsadó cég, amely felhő (Cloud) alapú üzleti intelligencia (Business Intelligence - BI) és más felhő alapú technológiákban specializálódott most Budapesten keres csapatába tagokat, ezzel biztosítva nearshore adottságokat is európai ügyfelei számára.
Jelenleg olyan szakemberek csatlakozását szeretnénk a csapatba, akik a legújabb felhő alapú BI jelentő (reporting) / tervező (planning) / (integration) platformokban otthon vannak, így például a BIRST, Adaptive Insight, a Hyperian, a Qlik View, a Tableaou, a Power BI vagy a Snaplogic. Ezek bármelyikében szerzett tapasztalat már elegendő a jelentkezéshez. Abban az esetben, ha a jelentkeztő más BI/tervező/integráló platformokban tud erős tapasztalatokat felmutatni, nyitottak vagyunk a betanításra, ha megfelelő a hozzáállás és hamar képes elsajátítani ezek használatát.

A tökéletes jelentkező potenciális a teljes munkafolyamat elvégzésére, ugyanúgy, ahogy más csoportok, már folyamatban lévő munkájába is képes becsatlakozni, megvan a képessége a nem technikai alapú egyénekkel való munkához, a követelmények összegyűjtése érdekében. Előny a tapasztalat és tudás az adatintegráció területén, ahogy a prezentációs készségek is. Legyen aktív, lelkes problémamegoldó, újító gondolatokkal és erős elemző képességgel. Az állás egy olyan személyhez illik, akit nem riaszt el az önálló munka, eredményközpontú, képes egyszerre több feladat ellátására is és képes átlátni a fontossági sorrendet a gyors ütemű munkakörnyezetben.
Tudással és korábbi tapasztalattal kapcsolatos követelmények (minden szakághoz):
• Új készségek elsajátítása könnyen, próbálgatások és tévedéseken át, kockáztatva
• Együttműködőkészség és kutatókészség
• Csapatszellem: segítségnyújtás a csapat többi tagjának, hogy tanulhassanak és tanulás a többi tag sikeréből, hibájából
• Kiváló kommunikációs készség angol nyelven, mind írott alapon, mind szóban, hétköznapi és a szaknyelvben egyaránt. A prezentációban való tapasztalat előny lehet.
• Rugalmasság és elkötelezettség, „meg tudom csinálni” hozzáállás
Szükséges szakértelem és tulajdonságoka a felhő alapú tervező (Cloud Planning) álláshoz (pl. Adaptive Insights, Hyperion vagy más hasonló felhő alapú tervező- és konszolidáló platform):
• Erős szintű költségvetési és előrejelzési tapasztalatok
• Előny az Adaptive Insights termékcsalád jó ismerete
• A sikeres jelentkező segíti az ügyfeleket a költségvetésük, előrejelzésük és jelentéskészítési képességük átvitelében az új Adaptive Insights CPM platformra
• A jelentkezőnek képesnek kell lennie a legjobb gyakorlatoknak megfelelő megoldások megvalósítására és az egyes ügyfelek egyedi igényeinek megértésére
• Erős ügyfélkezelési képességek
• Legyen nyitott az ügyfelekhez való utazásra
• A felhasználó/ügyfél szemszögéből való gondolkodás és a nekik tetsző megoldás megtervezése
• Magas szi
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: III. kerület
Fizetés: Fizetés (fix bér)
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Állás típus: Informatikai
Szükséges végzettség: Felsőfokú végzettséggel
Pozíció szint: Beosztott
Pozíció: FELHŐ ALAPÚ TERVEZŐ SZAKEMBER (Cloud Planning)
 
Eddig megtekintették 59 alkalommal

Munka rovaton belül a(z) "FELHŐ ALAPÚ TERVEZŐ SZAKEMBER (Cloud Planning)" című hirdetést látja. (fent)