Betöltés...

Szalánta Bazár

Bazár rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek: Szalánta
Jelenleg csak a magánhirdetők hirdetéseit látja. Mutasd a webáruházak hirdetéseit is, akik szállítanak Szalánta településre is.

5 találat - 1/1 oldal
rss
Eladó 22-es húsdaráló jó állapotban! Disznóvágások nélkülözhetetlen kelléke, elektromos védelemmel ellátva,Súlya kb.14 kg Tartozék: Kés, nagy-kis lukú rosta,hús tömő. Ki próbálás után el vihető!
Dátum: 2020.08.02
Basic műanyag hordó, 60 l A műanyag hordók alkalmasak az ömlesztett anyagok, Cefrék,Gyümölcsök, élelmiszerek,szállítására. A levehető fedél a fém karos zár alatt van rögzítve. Megfelelnek az...
Dátum: 2020.08.02
Basic műanyag hordó, 120 l A műanyag hordók alkalmasak az ömlesztett anyagok, Cefrék,Gyümölcsök, élelmiszerek,szállítására. A levehető fedél a fém karos zár alatt van rögzítve. Megfelelnek az...
Dátum: 2020.08.02
Eladó 1 db 5 literes zománcozót bogrács, 2 db Bogrács állvány (összecsukható)
Dátum: 2020.06.17
ÜST ZOMÁNCOS KÚPOS 50 L Származási ország: Magyarország 57 cm. Kis fedő való hozzá! Üstházal együtt,jó állapotban eladó!
Dátum: 2020.06.17

Bazár hirdetés – ingyen bazár

A Bazár apró rovatunkban online ingyenes hirdetések között böngészhet. A bazár rovatban elsősorban eladó – esetleg ingyen elvihető -, használt és új holmik között böngészhet.

TIPP: A Bazár rovaton belül válasszon alrovatot, és pontosabb keresést segítő linkeket kínál fel rendszerünk.