Enyhén édeskés íz jellemzi. Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át. Üvegedényben való csíráztatásra nem alkalmas! Ajánlott csíráztatási mennyiség: 2 evőkanál...
Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át. Ajánlott csíráztatási mennyiség: 1 evőkanál Áztatási idő: 4 óra Hőmérséklet: 18-22 °C Öblítés: naponta 2x Csíráztatási...
Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át. Üvegedényben való csíráztatásra nem alkalmas! Ajánlott csíráztatási mennyiség: 1 evőkanál Áztatási idő: nincs...
A krém adalékanyagokat nem tartalmaz, hosszabb állás után leülepedik, és az olaj feljön a tetejére, ezért javasoljuk felbontás után jól összekeverni. Gyártástól függően...
Sok kalciumot, magnéziumot és E-vitamint tartalmaz. Jól kenhető, krémszerű. Összetétel: mogyoró* (60%), keményítetlen pálmazsír*, nádcukor*, mandulaliszt* (4%), barna nádcukor*,...
Garantáltan ökológiai termelőktől származó "fair-trade" kakaóval, nádcukorral, pálmaolajjal és valódi bourbon vaníliával Latin-Amerikából és Nyugat-Afrikából. Az igazi...
A frissen pörkölt mogyoró és a legjobb kakaó a titka ennek a krémnek. A kakaóvaj különösen finom olvadást ad neki. Hagyd magad elcsábítani! Javasoljuk kenyéren, palacsintán vagy...
Eredeti svájci csokoládé. Töltelék: 50%, kakaótartalom: min. 37% Összetétel: nádcukor*, kakaóvaj*, teljes tejpor* 19%, mandula* 12%, kakaómassza*, keményítetlen pálmazsír*,...
Andalúziai természetvédelmi területen található, ellenőrzött biodinamikus gazdálkodásból származó, olívabogyóból nyert első préselésű olívaolaj. Természetes beltartalmi...
Kréta szigetét tartják az olajfák hazájának. A Koroneiki olajbogyók évszázadok óta nőnek a szigeten és "folyékony aranynak" tekintik a termésük adta olívaolajat. Gyümölcsös...