Az almás-fahéjas granola talán a legkedveltebb ízünk, ami nem is csoda, hiszen az alma és a fahéj szívet melengető, nagymamáink almás pitéjét idéző, klasszikus ízkombináció. Ez a...
Kókuszos granolánk egy igazán izgalmas ízvilágot varázsol a reggeliző asztalodra! Ha a kókusz és a vanília szerinted is az egyik legsimogatóbb, kényeztetőbb párosítás, akkor ezt az...
A GabiJó eperlekvár nem kristálycukorral készül. Édesítésre almalé sűrítményt és a stevia növény kivonatát használják. Előnye, hogy a hagyományos lekvárokhoz képest...
A GabiJó eperlekvár nem kristálycukorral készül. Édesítésre almalé sűrítményt és a stevia növény kivonatát használják. Előnye, hogy a hagyományos lekvárokhoz képest...
Kókuszos granolánk egy igazán izgalmas ízvilágot varázsol a reggeliző asztalodra! Ha a kókusz és a vanília szerinted is az egyik legsimogatóbb, kényeztetőbb párosítás, akkor ezt az...
Az almás-fahéjas granola talán a legkedveltebb ízünk, ami nem is csoda, hiszen az alma és a fahéj szívet melengető, nagymamáink almás pitéjét idéző, klasszikus ízkombináció. Ez a...