Az Alce Nero konzervekhez hasonlóan nem tartalmaz pektint, olyan módszerrel készül, amely során alacsony hőmérsékleten és rendkívül rövid főzési időt alatt készítik, ezáltal az...
Alce Nero bio zöld olajbogyót Pulgia-ban termesztik. Csak akkor szüretelik, ha elérik a megfelelő érettségi szintet. A betakarítás után az olajbogyókat alaposan megvizsgálják, hogy...
A borsó a hüvelyesek családjába tartozik, mely Közép-Ázsiából származik, majd elterjedt a Közel-Keleten és Európában is. Főtt borsóink ideálisak mártásokhoz, salátákhoz, akár...
Az új recept csak természetes tonhalat, sót, nagyon kis mennyiségű vizet és gőz hozzáadását tartalmazza. A nagyon kevés víz jelenléte a terméket tömörebbé teszi, és megőrzi az...
Aranyló csemegekukorica, zöldborsó, és pirospaprika – már a színei is csodásak! A természet szépsége egyetlen kis konzervbe zárva. A színes zöldségek mixtúrája a hangulatot...
A Pesasur egész évben friss halat dolgoz fel és nem használ vegyipari termékeket a termelési folyamat alatt. A gyártás során nemzedékek tapasztalatát hasznosítva biztosítja a halak...
A Pesasur egész évben friss halat dolgoz fel és nem használ vegyipari termékeket a termelési folyamat alatt. A gyártás során nemzedékek tapasztalatát hasznosítva biztosítja a halak...
A Pesasur egész évben friss halat dolgoz fel és nem használ vegyipari termékeket a termelési folyamat alatt. A gyártás során nemzedékek tapasztalatát hasznosítva biztosítja a halak...
Fogyasztásra kész termék. 0 ° C és +25 ° C közötti hőmérsékleten és legfeljebb 75% relatív páratartalom mellett tárolandó. Felbontás után 0 ° C és +4 ° C közötti...