A lekvár készítésekor nagyszüleink a fortyogó, forró lábas mellett órákig ácsorogtak és várták, hogy végre besűrűsödjön és üvegekbe tölthessék. Időt és energiát...
A lekvár készítésekor nagyszüleink a fortyogó, forró lábas mellett órákig ácsorogtak és várták, hogy végre besűrűsödjön és üvegekbe tölthessék. Időt és energiát...
A gyümölcsök befőzésénél az egyik legfontosabb szempont az eltarthatóság. A legtermészetesebb megoldás a tökéletes állagú dzsemek, lekvárok elkészítéséhez, ha a növényi...
A Szerves Ganoderma, Pecsétviaszgomba 60 tabletta speciális gyógygomba poliszacharidok (beta-glükánok, lentinan)+ szerves germánium! A legtöbbet tanulmányozott gyógygomba (Reishi néven is...
A lekvár készítésekor nagyszüleink a fortyogó, forró lábas mellett órákig ácsorogtak és várták, hogy végre besűrűsödjön és üvegekbe tölthessék. Időt és energiát...
A pektin a vízben oldható rostanyagok közé tartozik, szénhidrátokkal rokon vegyület (heteropoliszacharid), amely többféle növény sejtfalából is előállítható.