TermékleírásJellemzők 6x Superbrands, Borászati célra, Gyümölcsök és zöldségek konzerválásához, Bebarnulás ellen Termék információk A befőzés során a megfelelő mennyiségben...
A jamaikai rum aroma enyhén vaníliás, lágyabb íz-hatású rum készítéséhez ajánlott. Használhatjuk rumos jellegű krémek, desszertek, habok ízesítésére, koktélok adalékaként,...
A jamaikai rum aroma enyhén vaníliás, lágyabb íz-hatású rum készítéséhez ajánlott. Használhatjuk rumos jellegű krémek, desszertek, habok ízesítésére, koktélok adalékaként,...
Thymos étkezési citromsav tasakos. Teák, gyümölcsszörpök, befőttek és saláták ízesítésére kiválóan alkalmas, valamint dzsemek készítésénél is használják. A háztartásban...
TermékleírásTermék információk A fahéj (Cinnamomum verum, C. zeylanicum, C. cassia) a trópusi vidékeken őshonos. A fűszert a fahéjfa fiatal ágainak lefejtett háncskérge adja. Márka...
TermékleírásTermék információk A borkén antioxidáns hatása révén segít megőrizni a savanyúságok, befőttek színét, ropogósságát, tartósítás során megakadályozza a káros...
A fahéj az ősz beálltával beköltözik a konyhánkba. Az ünnepi karácsonyi ízek, illatok, téli hideg esték kedvenc fűszere. A klasszikus, valamint az egzotikus konyha elengedhetetlen...
Alkalmazása: A fahéj az ősz beálltával beköltözik a konyhánkba. Az ünnepi karácsonyi ízek, illatok, téli hideg esték kedvenc fűszere. A ceyloni fahéj kellemes édeskés, intenzív,...
Az L- Aszkorbinsav olyan természetes aszkorbinsav vegyület, melyet sok zöldség és gyümölcs is tartalmaz. Többféle étel ízesítéséhez vagy állagának javításához felhasználhatjuk....
Az aszkorbinsav a C-vitamin kémiai elnevezése. Mindennapi étkezésünkkel kell pótolnunk, mert szervezetünk nem képes előállítani. Felhasználható sütéshez (tésztákhoz, kenyerekhez),...
TermékleírásJellemzők Több gyümölcs, kevesebb cukor, 3:1, 1250 g gyümölcs + 350 g kristálycukor, Magas gyümölcstartalmú dzsem, lekvár, zselé készítéséhez ÖsszetételDextróz,...