Betöltés...

Keltetni való tojás,tenyésztojás.

Kattintson és megtekintheti fajtakínálatomat.Keltetni való tyúktojás rendelhető kettős hasznosítású nagytestű fajtáktól (Farm fajtaváltozatok)jércekorban2.5-3KG,240 db éves tojáshozam és kimondottan vörös, sárga, kettős hasznosítású és Master hús jellegű fajta ,nagy testű.Hagyományos takarmányon is kitünően fejlődnek ,jó a kelési arány akár 90% is lehet a végeredmény,.10 hetes korban 2kg - ra fejlődik. Külön-külön is rendelhető.Frissített állomány mindegyik fajta.Rövid leírást is küldök a keltetéssel kapcsolatban valamint a csibék fejlődési ciklusairól.Rendelését leadhatja üzenetben is valamint telefonon, e-mail -
ben ,varga1964@citromail.hu cimre,vagy SMS ben.Az üzeneteket is naponta megnézem és még aznap válaszolok rá.Előrendelést felveszek.Egész évben rendelhető.
Postázást vállalok.Törés elleni védő illetve termó csomagolás.24 órán belüli szállítás.Az ár egységesen érvényes mindegyik fajtára.Minden esetben garantáltan friss és válogatott tojások!Ózonnal fertőtlenített tojások, tojás tartók, baktérium és vírusmentes és szagtalan.Az ózon fertőtlenítés javít a tojás eltarthatóságán, keltethetőségén különösen az első fázisban mikor az embrió kezd fejlődni, kevesebb záptojás.
Adatlap
Ár: 90 Ft
Település: Pécs
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Hirdetés típusa: Eladó
Baromfiudvar: Tojás
 
Feladás dátuma: 2021.01.14
Eddig megtekintették 46018 alkalommal
A hirdető adatai
Hívja a hirdetőtTelefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

E-mail a hirdetőnekE-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
Telefonszáma:
*Az üzenet:

kód  *
* Kötelezően kitöltendő adat.


A hirdető összes hirdetése: Agrárium
Keltetni való tojás,tenyésztojás. Keltetni való tojás,tenyésztojás. Keltetni való tojás,tenyésztojás. Keltetni való tojás,tenyésztojás. Keltetni való tojás,tenyésztojás.
Lehetőségek
Megosztók

Baromfi (tyúk, csirke, stb.) rovaton belül a(z) "Keltetni való tojás,tenyésztojás." című hirdetést látja. (fent)Baromfi eladás vásár: eladó csirke tyúk, kacsa..

A rovatban ingyen elvihető vagy eladó baromfik és baromfieledelek hirdetései közül válogathat. Itt található még csirketojás, tyúktojás, és kacsatojás hirdetések is.

TIPP: Részletes keresőnk segítségével kiválaszthatja, hogy csirke-, tyúk-, vagy – jó értelembe vett – „kacsahirdetéseket” szeretne olvasni.