Felhívás az idősekhez és családtagjaikhoz! (koronavirus.gov.hu)

    
Betöltés...

AUTOMATA BAROMFI RÁLÉPŐS ÖNETETŐ, 12 kg szemhez vagy táphoz

Önetető pazarlás és a rágcsálók elleni kivitelben. 12 kg táppal vagy szemestakarmánnyal tölthető fel. Minőségi, masszív önetető , mely a többi terméknél masszívabb kivitelével népszerűvé teszi az állattartók Az egerek és madarak egyék meg az Ön által tartott állatok takarmányát? Ez a taposóráccsal rendelkező automata saját adagolóval rendelkező etető egy forradalmian új fejlesztés a baromfi tartók részére Ennek az etetőnek a segítségével nem lesz több rágcsáló és madár, az Ön környezetében. Amikor az baromfi a járófelületre lép, az automata etető megnyitja az etető vályú fedelét a takarmányhoz való hozzáféréshez. Így a kártevők, mint az egerek, patkányok és a madarak, nem tudnak többé hozzáférni a terményhez! Az automata etető: 5kg, 8kg, 12kg és 20kg-os változatban kapható. A nagy takarmányadagolási kapacitásnak köszönhetően időt takarít meg, mivel nem kell folyamatosan feltöltenie az adagolót, mint korábban. Az automata etető legfontosabb tulajdonsága az, hogy a takarmány száraz és védett marad. Melyek az előnyei? A kiváló minőségének köszönhetően jobban ellenáll a külső időjárási körülményeknek, csapadékos időben vízhatlan. Az etető (vályú) doboz műanyagból készül, és lekerekített sarkokkal van ellátva. Ezért a termény összeragadása és a penészedés esélye is jelentősen csökken. A vályú része gömbölyített, elválasztókkal és egy speciális peremmel van ellátva. Különleges formája által a termény betáplálása fokozatosan és optimálisan történik ezáltal a baromfi nem tudja kikaparni az eleséget, nincsen pocsékolás. Könnyebb feltölteni és újratölteni, mivel a fedél nyitott állapotban függőleges helyzetben marad. Ha a fedelet feltöltés után lenyomja úgy az automatikusan lezáródik és rögzítődik a biztonsági gombnak köszönhetően. Nagyon tartós műanyag taposófelület, amelyen az ürülék nem tud felhalmozódni. A vályúhoz való hozzáférés érdekében a taposófelület súly érzékenysége állítható. Az 500 g testsúlyú baromfik esetében a járófelület súlyát 250 grammra kell beállítani, és az 5 kg testsúlyú baromfik esetében ez az érték 2 kg legyen. A műanyag, nagyon tartós alkatrészek, kiváló minőségű anyagokból készülnek. Minden alkatrész UV-álló! A galvanizált fémlemezek vastagsága 1 mm. Ezáltal az önetető egy nagyon stabil adagoló! Az önetető működése csendes, halk üzemmód! A legfejlettebb fémmegmunkáló és fröccsöntő gépekkel, nagyon pontosan gyártott automata önetető. Csomagolása egy nagyon erős kartondoboz, hogy a szállítás során megvédje az esetleges sérülésektől. A zöld műanyag és a galvanizált fémlemezek kombinációja révén egy szép termék, szerelési és beállítási útmutató a dobozában. A termék könnyen tisztítható, fertőtleníthető.

Tovább
Adatlap
Ár: 15.790 Ft
Baromfiudvar: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2020.04.02
Eddig megtekintették 15 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

AUTOMATA BAROMFI RÁLÉPŐS ÖNETETŐ, 12 kg szemhez vagy táphoz
Lehetőségek
Megosztók

Baromfi (tyúk, csirke, stb.) rovaton belül a(z) "AUTOMATA BAROMFI RÁLÉPŐS ÖNETETŐ, 12 kg szemhez vagy táphoz " című hirdetést látja. (fent)Baromfi eladás vásár: eladó csirke tyúk, kacsa..

A rovatban ingyen elvihető vagy eladó baromfik és baromfieledelek hirdetései közül válogathat. Itt található még csirketojás, tyúktojás, és kacsatojás hirdetések is.

TIPP: Részletes keresőnk segítségével kiválaszthatja, hogy csirke-, tyúk-, vagy – jó értelembe vett – „kacsahirdetéseket” szeretne olvasni.