Betöltés...

Leghorn tojás tenyésztojás eladó

A képeken látható egészséges fajtatiszta fehér leghorn állománytól keltetésre alkalmas tojás eladó és előjegyezhető. A tojás postázását törésbiztos-hőszigetelt csomagolásban -belföldi címre- vállalom.

Aki nem ismerné: Könnyen felnevelhető, igénytelen fajta, nagyon korán válik ivaréretté. Kiemelkedő tojáshozammal rendelkezik amit az a tény még külön fokoz, hogy a téli időszakban is kiegyensúlyozottan tojik. A viszonylag kis testtömeg miatt kedvező a fajlagos takarmányfelhasználása is, bár a kis tömeg egyben a hátránya is -hiszen a húshozama éppen emiatt nem jelentős. Kiváló tojó képessége miatt számos tojóhibrid előállításánál alaptípusként is használják.
Adatlap
Ár: 250 Ft
Település: XVII. kerület
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Hirdetés típusa: Eladó
Baromfiudvar: Tojás
 
Feladás dátuma: 2020.02.14
Eddig megtekintették 291 alkalommal
A hirdető adatai
Hívja a hirdetőtTelefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

E-mail a hirdetőnekE-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
Telefonszáma:
*Az üzenet:

kód  *
* Kötelezően kitöltendő adat.


A hirdető összes hirdetése: Meszi67
Leghorn tojás tenyésztojás eladó Leghorn tojás tenyésztojás eladó Leghorn tojás tenyésztojás eladó Leghorn tojás tenyésztojás eladó Leghorn tojás tenyésztojás eladó
Lehetőségek
Megosztók

Baromfi (tyúk, csirke, stb.) rovaton belül a(z) "Leghorn tojás tenyésztojás eladó" című hirdetést látja. (fent)Baromfi eladás vásár: eladó csirke tyúk, kacsa..

A rovatban ingyen elvihető vagy eladó baromfik és baromfieledelek hirdetései közül válogathat. Itt található még csirketojás, tyúktojás, és kacsatojás hirdetések is.

TIPP: Részletes keresőnk segítségével kiválaszthatja, hogy csirke-, tyúk-, vagy – jó értelembe vett – „kacsahirdetéseket” szeretne olvasni.