Betöltés...

leghorn csibe, csirke, naposcsibe

A képeken látható egészséges fajtatiszta leghorn állománytól naposcsibe előjegyezhető.

Könnyen felnevelhető igénytelen fajta, korán fordul ivaréretté. Kiemelkedő tojáshozammal rendelkezik amit az a tény még fokoz, hogy a téli időszakban is kiegyensúlyozottan tojik. A viszonylag kis testtömeg miatt kedvező a fajlagos takarmányfelhasználása is, bár a kis tömeg egyben a hátránya is -hiszen a húshozama éppen emiatt nem jelentős. Kiváló tojó képessége miatt számos tojóhibrid alaptípusaként használják.
Adatlap
Ár: 600 Ft
Település: XVII. kerület
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Hirdetés típusa: Eladó
Baromfiudvar: Csirke
 
Feladás dátuma: 2020.02.14
Eddig megtekintették 349 alkalommal
A hirdető adatai
Hívja a hirdetőtTelefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

E-mail a hirdetőnekE-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
Telefonszáma:
*Az üzenet:

kód  *
* Kötelezően kitöltendő adat.


A hirdető összes hirdetése: Meszi67
leghorn csibe, csirke, naposcsibe leghorn csibe, csirke, naposcsibe leghorn csibe, csirke, naposcsibe leghorn csibe, csirke, naposcsibe
Lehetőségek
Megosztók

Baromfi (tyúk, csirke, stb.) rovaton belül a(z) "leghorn csibe, csirke, naposcsibe" című hirdetést látja. (fent)Baromfi eladás vásár: eladó csirke tyúk, kacsa..

A rovatban ingyen elvihető vagy eladó baromfik és baromfieledelek hirdetései közül válogathat. Itt található még csirketojás, tyúktojás, és kacsatojás hirdetések is.

TIPP: Részletes keresőnk segítségével kiválaszthatja, hogy csirke-, tyúk-, vagy – jó értelembe vett – „kacsahirdetéseket” szeretne olvasni.