Betöltés...

Panta TrioSolar napelemes lámpa 4 szett

Ár: 34.990 Ft

Panta TrioSolar napelemes lámpa 4 szett

automata
napenergiával működik
mozgásérzékelővel
falra szerelhető, vagy akár az udvaron a talajba helyezhető

A Panta Trio Solar mozgásérzékelővel rendelkezik, amely rögtön észleli a mozgást! A sötét tereket rögtön ragyogó fény világítja be. A Panta Trio Solar a napfényből generál áramot, és könnyen elhelyezhető. Szerelje fel bármely falra, vagy akár helyezze el az udvaron a talajban, méghozzá pillanatok alatt!
A mozgásérzékelő akár 7 és fél méteres hatótávolságban is észleli a mozgást! A 74 minőségű LED-lámpa egyszerre akár 100 m2-t is bevilágít otthonában.
A Trio Solar 3, egymástól független, többirányú fénypanellel is rendelkezik, így szinte bármely kívánt irányban világíthat vele!Egy biztonsági, valamint egy hazaérkező üzemmóddal is rendelkezik. A biztonsági üzemmódban a Panta Trio Solar mozgás érzékelésekor 100%-os fényerősséggel bekapcsol, 30 másodperccel az utolsó észlelt mozgás után pedig automatikusan kikapcsol!A praktikus hazaérkező üzemmódban a Panta Trio Solar mozgás érzékelésekor 100%-os fényerősséggel bekapcsol, 30 másodperc után pedig kellemes hangulatvilágításra vált! Ez 5 percig aktív marad, ezután pedig a Panta Trio Solar automatikusan kikapcsol.A beépített napfényérzékelő továbbá igazán hatékony, a lámpa ugyanis mindig csak sötétben aktiválódik!

Solar Igen
Akkumulátorral Igen
Akkumulátor típusa Lítium-ion
Akkumulátor feszültsége 3.7 Volt
Akkumulátor kapacitása 2400 Milliampere óra
Akkumulátor teljesítmény (összesen) 8.88 Wattórák
LED-ek száma 74
LED-Watt 5 Watt
Érzékelési tartomány 7.5 m
Érzékelő észlelési szöge 120 FokCsomagtartalom: 4x Panta Trio Solar


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.10.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Panta TrioSolar napelemes lámpa 4 szett" című hirdetést látja. (fent)