Betöltés...

Tábori, hordozható szolár zuhany

Ár: 2.990 Ft

Tábori, hordozható szolár zuhany
Egy nagyon praktikus és higiénikus kiegészítő több napos túrázáshoz, kempingezéshez, fesztiválhoz.
Szinte mindenki szeretne a kertjébe egy víz élményközpontot... Bár azzal nem szolgálhatunk, de ezt a 20 literes hordozható zuhany legalább olyan jól esik majd használni a forróságban. Nem csak a kertben használhatod, viheted magaddal fesztiválokra, kirándulásra és kempingezésre is, sőt, háziállataid is imádni fogják a hűsítő zuhanyt!
Anyagának köszönhetően a benne lévő víz a napfény hatására, 2-3 óra alatt 50 fokosra is fel tud melegedni. A 20 liter 3-4 embernek elegendő vizet biztosít a zuhanyzáshoz. Összehajtva akár hátizsákban is elfér.
Ha szeretsz túrázni, kempingezni, piknikezni, kerti sütögetésben részt venni, fesztiválokon ottalvósan tombolni, akkor valószínűleg te is ismered azt az érzést, amikor nem vágysz másra, mint egy kiadós, frissítő zuhanyozásraMostantól elég csak magaddal vinni a zuhanyt, és vígan lezuhanyzol a sátrad melletti fa alatt.Nincs is más dolgod, mint kb 20 liter vízzel feltöltöd, és kiteszed a tűző napraHa elérkezettnek látod az időt, hogy megtisztulj, akaszd fel a legelső fára és élvezd a szabadban való zuhanyozás élményét.
Főbb jellemzők:
Hordozható zuhany, tusoló20 literes tartály, flexibilis cső, zuhanyfejFekete színű, ellenálló műanyagból készültAkasztóval3-4 zuhanyzásra elegendő vizet tölthetsz beleIgazán praktikus és higiénikusAnyaga: könnyű PVC

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.10.18
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Tábori, hordozható szolár zuhany" című hirdetést látja. (fent)