Betöltés...

Faeszterga tokmány 4 pofával 100 mm

Ár: 69.840 Ft

A prémium acélszerkezetű tokmány teste minőségi öntöttvasból készült, és minden vezetőpálya, valamint csapágyfelület pontosan megmunkált a jobb teljesítmény érdekében. A vékony alkatrészeket kifejezetten oltási eljárással tervezték, hogy növeljék a tartósságot.
A tokmány nagy befogási tartománnyal rendelkezik, ahol minden pofát külön-külön lehet középre állítani, ami kiváló megfogási erőt biztosít. Az első pofa befogási tartománya 6-45 mm (0,3-1,8 hüvelyk), míg a hátsó pofa befogási tartománya 65-100 mm (2,6-4 hüvelyk).
A fa eszterga tokmány pofái és három pofa önközpontúak, a beállítási pontosság legfeljebb 0,002 mm (0,05 hüvelyk), és a beszerelés után nincs szükség további beállításra. A tokmány kúpkerekének nagy pontosságú kialakítása garantálja a tokmány működésének pontosságát.
Könnyen kezelhető, mivel automatikus központosító funkcióval rendelkezik, így a beszerelés során nem szükséges többször kalibrálni. A teljes eszterga tokmány készlet két pofakészletet és egy szerelőeszközkészletet tartalmaz, amelyek nagy kényelmet nyújtanak a műveletekhez, és időt takarítanak meg.
Ez a tokmány széleskörű alkalmazásra alkalmas, így használható általános esztergagépekhez, csiszológépekhez, marógépekhez, fúrógépekhez, géptartozékokhoz, famegmunkáló gépekhez és más szerszámgépekhez és tartozékokhoz.
 

Anyaga: acél
Tokmány átmérője: 100 mm
Első pofa befogási tartománya: 6-45 mm
Hátsó pofa befogási tartománya: 65-100 mm
Cikk mérete: 97 x 100 mm
Cikk súlya: 6,8 kg

 

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.10.18
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Faeszterga tokmány 4 pofával 100 mm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: