Betöltés...

8 részes fém szerkezetű szobakennel, kisállat járóka, ketrec, dupla biztonsági zárral, variálható, 160x160x80 cm

Ár: 44.990 Ft



















8 részes fém szerkezetű szobakennel, kisállat járóka, ketrec, dupla biztonsági zárral, variálható, 160x160x80 cm 



A szabadon variálható szobakennel 8 panelből áll, amelyek közül az egyik egy kapu. Telepítése és használata is gyerekjáték, szakember bevonása nélkül elvégezhető. Többféleképpen is összeépíthető, így bármely terület számára megfelelően kialakítható. Beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas, és ellenáll a magas és alacsony hőmérsékletnek, esőnek, párának. A járóka szerkezete biztonságos és stabil, minden része precízen lekerekített, ami még közvetlen, dinamikus érintkezés esetén is jelentősen minimalizálja a sérülések kockázatát. Akár 2,56 négyzetméteres zárt területet is garantál, ezért tökéletes megoldás háziállatok, például kutyák vagy nyulak tartására. A járóka kapuja dupla nyitás elleni védelemmel ellátott mozgatható kapuval van felszerelve. A készlet tartalmazza a járóka használatra való előkészítéséhez szükséges összes elemet. A telepítés egyszerű, és nem igényel sok időt vagy különleges szakértelmet. Összecsukott állapotban kevés helyet foglal, lapra szerelhető. 









Dupla biztonság - a járóka kapuja dupla biztonsági retesszel van ellátva - a nyitáshoz emelje fel a felső és az alsó fogantyút, és mozgassa őket jobbra. Kialakításának köszönhetően nem áll fenn annak a veszélye, hogy véletlenül kinyílik, például egy háziállat nyomása miatt. Minden alkatrész pontosan lekerekített, ami jelentősen csökkenti a sérülések kockázatát még közvetlen, di
namikus érintkezés esetén is. 



Szabadon variálható - 8 különálló panelból áll.A járóka elrendezése a tér alakjához és méreteihez igazítható, valamint a felhasználó egyéni biztonsági követelményei és személyes elvárásai szerint alakítható. Teljesen kiépített állapotban lehetővé teszi,  2,56 négyzetméteres terület biztosítását, ezáltal egy ellenőrzött, biztonságos helyet tud kialakítani kedvencének. A járóka nagy szabadságot nyújt a belső térben.
Széleskörű alkalmazás - a járóka ideális egy biztonságos terület kijelölésére, ahol az állatok mozoghatnak, a hozzáférésük korlátozására és a folyamatos felügyelet fenntartására. Beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas , 



Gyors és egyszerű telepítés - csak helyezzen egy rudat a két panel közé, és alakítsa ki a kívánt formát. Összehajtás után kevés helyet foglal, lapra szerelhető.
 


Tulajdonságok









Anyag: porszórt acél
Színe:szürke
Kialakítható maximális alapterület: 2.56 négyzetméter
1 panel méreti: 80 x 80 cm
Méretek négyzet alakúra építve: 160 x 160 x 80 cm
Súly: 19,5 kg​





















Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.10.15
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "8 részes fém szerkezetű szobakennel, kisállat járóka, ketrec, dupla biztonsági zárral, variálható, 160x160x80 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: