Betöltés...

5 lapátos kandalló ventilátor hővel meghajtott, termoelektromos

Ár: 11.990 Ft

5 lapátos kandalló ventilátor hővel meghajtott, termoelektromos



Egyszerű működési elv - az 5 lapátos kandallóventilátor csak és kizárólag a kandalló vagy kályha hőjével működik - nem igényel elektromos áramra való csatlakozást, a termoelektromos elemnek köszönhetően működik - a működéséhez szükséges energiát maga termeli. A termék hatására a hő nagyon gyorsan eloszlik a helyiségben, így a helyiség nagyon gyorsan felmelegszik. Minél több hő van az alapon, annál nagyobb a ventilátor fordulatszáma.
Praktikus fogantyú - speciális fogantyúval rendelkezik a hordozáshoz, ha meleg van. Ez kiküszöböli az égési sérülések veszélyét, és biztonságos mozgatást tesz lehetővé.
Bármilyen irányba állítható - a ventilátor bármilyen irányba állítható. Bárhová állíthatjuk, ahová csak akarjuk, hogy a lehető leggyorsabban eloszlassa a hőt.
60 °C-tól működik - a termék 60 °C-on kapcsol be, és 345 °C-os maximális hőmérsékletig működik. A hidegebb napokon , nemcsak kiegészítő hőforrást biztosít, hanem csökkenti a fafogyasztást is, ami hozzájárul a megtakarításhoz.


Tulajdonságok:



anyag: alumínium, rozsdamentes acél
működési tartomány: 60°C - 345°C
méretek: 10,5 x 7,5 x 24cm
ventilátor súlya: 0,63 kg
súly csomagolással együtt: 0,85 kg


A kandalló ventilátor kályhákban és szabadon álló kandallókban használható. 60°C és 345°C közötti hőmérséklet-tartományban működik. Minél magasabb a hőmérséklet, annál gyorsabban forognak a lapátok. A maximális hatékonyság érdekében a ventilátort a kályha felső lapjára, a hátsó szélére kell helyezni, közel a kéménykivezetéshez.



Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.10.14
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "5 lapátos kandalló ventilátor hővel meghajtott, termoelektromos" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: