Betöltés...

Mobil láncfűrész keret 35,5 cm - 91,4 cm

Ár: 44.200 Ft

A láncfűrésztartó erős és tartós vázzal rendelkezik, amelyet lazulásgátló anyák és nagy alátétek tartanak stabilan a helyén. Ennek köszönhetően a láncfűrész simán és egyenletesen működik. Ideális eszköz precíz és egyszerű fűrészáru vágásához.
A láncfűrész pozicionáló furatai stabil és rázkódásmentes vágást biztosítanak, így pontosan és tisztán vághatja a fa vastagságát. Profi szintű pontosságot és tisztaságot érhet el a famegmunkálás során.
A tartó horganyzott acélcsövekkel készült, amelyek kiválóan ellenállnak a rozsdásodásnak és hosszú élettartamot biztosítanak. A fűrészvágás csökkenti a láncfűrész láncának törésének kockázatát és növeli az eszköz élettartamát. Könnyű és hordozható, így bárhol használhatja a famegmunkálást.
Ez a favágó fűrésztartó 35,6 cm és 91,4 cm közötti rúdhosszú láncfűrészekhez alkalmas. Az állítható deszka marási magasság és szélesség lehetővé teszi 0,5 cm-től 30 cm-ig terjedő vastagságú födémek marását. Könnyen beállítható a fa vágásához szükséges pontos igények szerint.
Tulajdonságok:
Láncfűrész maró rúd mérete: 355-914 mm
Maximális vágási vastagság: 5,08-300 mm
Felületkezelés: Galvanizálás, festékszórás, oxidáció
A termék mérete: 915 x 312 x 473 mm
Nettó tömeg: 6 kg
Szín: ezüst

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fűrész, láncfűrész
 
Feladás dátuma: 2024.10.14
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Mobil láncfűrész keret 35,5 cm - 91,4 cm" című hirdetést látja. (fent)