Betöltés...

EXTOL PREMIUM Kötött kesztyű fekete poliészter, méret: 10' poliuretánba mártott teny. és ujjhegy., gumírozott mandzsetta 8856637

Ár: 990 Ft

A fekete poliészter kötött kesztyű kiváló minőségű anyagból készült, méret: 10. A tenyér és az ujjhegyek poliuretánnal vannak bevonva, a mandzsetta pedig gumírozott. Ez a kesztyű ideális választás mind száraz, mind nedves környezetben történő munkavégzéshez. Kiválóan alkalmas olajjal szennyezett tárgyak kezelésére, például mezőgazdasági, gépipari vagy járműipari feladatokhoz. A kesztyű kényelmes viseletet biztosít, és nagyon strapabíró, így hosszú távon is megfelelő védelmet nyújt a kezeknek. A könnyű és rugalmas anyagból készült kesztyű kényelmes viseletet biztosít egész napos munkavégzés során is. Legyen szó bármilyen ipari vagy mezőgazdasági feladatról, ez a kesztyű ideális választás a biztonságos és hatékony munkavégzéshez.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.10.13
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "EXTOL PREMIUM Kötött kesztyű fekete poliészter, méret: 10' poliuretánba mártott teny. és ujjhegy., gumírozott mandzsetta 8856637" című hirdetést látja. (fent)