Betöltés...

Kerek napelemes lámpa 120 LED 1288B SMD 3 mód +érzékelő és távirányító

Ár: 5.990 Ft

Kerek napelemes lámpa 120 LED 1288B SMD 3 világítási mód + érzékelő és távirányító
A klasszikus elektromos hálózatról táplált napelemes lámpák használata számos jelentős előnyt kínál mind a felhasználók, mind a környezet számára.
Energiahatékonyság és költségcsökkentés
A napelemes lámpák a napenergiát közvetlenül fénnyé alakítják, így nincs szükség hagyományos forrásból származó villamos energia fogyasztására. Ez a felhasználók számára jelentős villanyszámla csökkenést jelent, ami hosszú távú gazdasági előnyt jelent.
Könnyű telepítés és rugalmas elhelyezés
Ellentétben a klasszikus lámpákkal, amelyek elektromos hálózathoz való csatlakozást igényelnek, a napelemes lámpák telepítése rendkívül egyszerű, nincs szükség kábelekre vagy aljzatokra. Ez lehetővé teszi különböző helyeken való elhelyezésüket, beleértve a távoli vagy nehezen elérhető helyeket is.
Tartósság és biztonság
A napelemes lámpákat úgy tervezték, hogy tartósak és ellenálljanak a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak, például esőnek vagy hónak. Ezenkívül a kábelek hiánya csökkenti az elektromos balesetek kockázatát, így biztonságos megoldás a kültéri világításhoz.
Alacsony ökológiai hatás
A napelemes lámpák bevezetése támogatja az éghajlatváltozás elleni küzdelemre irányuló globális erőfeszítéseket, elősegítve a fenntarthatóbb jövőt.
Autonómia és teljesítmény
A napelemes lámpák napenergiát tároló elemekkel rendelkeznek, így éjszaka vagy felhős napokon megszakítás nélkül világítanak. A modern technológia megnövelt autonómiát és nagy hatékonyságot biztosít a napenergia átalakításában.
Változatos és vonzó design
A piacon elérhető széles modellválaszték lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kiválasszák azokat a napelemes lámpákat, amelyek leginkább megfelelnek a kültéri tér esztétikájának, legyen szó kertekről, sikátorokról, parkokról vagy egyéb területekről.
Energiafüggetlenség
A napelemes lámpák használata kevésbé függővé teszi a felhasználókat az elektromos hálózattól és az energiaárak ingadozásától, így nagyobb kontrollt és pénzügyi stabilitást biztosít.
Termék paraméterei:Termékmodell: 1288B COBIzzó termék: Típus: 120 SMD LEDA termék mérete: 22x20x4,5 CMA termék nettó súlya: 370G (lámpa)Termék anyaga: poliszilícium + ABS + elektronikai alkatrészekKapcsoló típusa: nyomókapcsoló + távirányító kapcsoló1. mód. Indukciós mód (ha az emberek kiemelik, a lámpák 20-25 másodperccel kikapcsolnak, miután az emberek távoznak)2. mód. Érzékelési mód + alacsony fényerő (az emberek kiemelik, az emberek halványan sétálnak, 10% alacsony fényerő3. mód. Gyenge fény indukciós mód nélkül, gyenge fény 30%Érzékelési távolság: Éjszakai érzékelő 3-10 méter, szög 120°.Akkumulátor típusa: 2db beépített 1500mAh 18650 akkumulátorTöltési mód: napelemes töltésNapelem: kiváló minőségű poliszilícium 3,7V 3WVízállóság: IPX65Ming flow: LM-ről

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.10.09
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Kerek napelemes lámpa 120 LED 1288B SMD 3 mód +érzékelő és távirányító" című hirdetést látja. (fent)