Betöltés...

Solar Street Lamp 800 Teno LED, 3 fej

Ár: 5.990 Ft

Solar Street Lamp 800 Teno LED, 3 fej

Ez a fejlett technológiájú és modern kialakítású napelemes lámpa tökéletes választás kültéri terek hatékony és környezetbarát megvilágítására. A 800 ultra-fényes LED-del és egy beépített napkollektorral felszerelt lámpa biztosítja a szükséges fényt, hogy biztonságot és kényelmet biztosítson a szabadtéri területeken éjszaka.
Jellemzők:
Energiahatékony és környezetbarát: A beépített kiváló minőségű napelemekkel ez a napelemes lámpa teljes mértékben napenergiával működik, kábelek vagy elektromos áramforrás nélkül. Ez egy környezetbarát megoldás, és energiát takarít meg.
IP65 védelem és vízállóság: A robusztus kialakítás és az IP65 vízállóság miatt a lámpa minden időjárási körülmény között használható, legyen szó esőről, hóról vagy porról.
Intelligens mozgásérzékelő: A beépített mozgásérzékelővel a lámpa automatikusan bekapcsol, ha mozgást észlel a tartományában. Ez a funkció segít megtakarítani az energiát, ugyanakkor fokozott biztonságot nyújt a ház körül vagy bármely kültéri helyiségben.
3 flexibilis fej: Ennek a lámpának az egyedi jellemzője a három rugalmas fej jelenléte, amelyek külön-külön állíthatók különböző irányokba. Ez a funkció lehetővé teszi a világítás fókuszálását a kívánt helyre, szélesebb lefedettséget biztosítva vagy a fényt bizonyos területekre koncentrálva.
Három világítási mód: Ez a napelemes lámpa három világítási móddal rendelkezik, hogy megfeleljen a különféle világítási igényeknek.
1. MÓD: Csak mozgás érzékelésekor világít.
A lámpa fényesen világít, amikor az érzékelő mozgást észlel, és automatikusan kikapcsol.
2. MÓD: Non-stop közepes világítás, erős megvilágítás mozgásérzékeléskor
A lámpa erősen világít, ha az érzékelő mozgást észlel, és automatikusan mérsékeltre csökkenti a fényerőt, ha már nem érzékel mozgást.
3. MÓD: Non-stop világítás
A lámpa mérsékelten világít egész éjszaka
Könnyen telepíthető: A napelemes lámpa felszerelése egyszerű és gyors. Kiválaszthatja, hogy falra, kerítésre vagy bármilyen más kényelmes helyre rögzítse.
Ez a napelemes lámpa ideális választás az udvarok, kertek, sikátorok, garázsok vagy bármilyen kültéri helyiség megvilágítására, ahol hatékony, tartós és autonóm világításra van szüksége. Biztonságos és kényelmes környezetet biztosít esténként, anélkül, hogy túlzott energiafogyasztástól vagy bonyolult karbantartástól kellene tartania.
Részletek
Általános jellemzők
Felszerelési módRögzítéssel
SzínFekete
Technikai jellegzetességek
Védelmi besorolás65
Kapcsoló típusaKlasszikus

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.10.09
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Solar Street Lamp 800 Teno LED, 3 fej" című hirdetést látja. (fent)