Betöltés...

Ponyvagarázs, mobilgarázs ponya PE (28,8 m³)

Ár: 196.000 Ft

A ponyvagarázs egy praktikus mobilgarázs, amelynek mérete 3,05 x 4,57 méter, és belső térfogata 28,8 m³. Tartós kemény acél fémváza horganyzott acélcsövekből készült, ami 38 mm-es átmérővel és 0,8 mm-es falvastagsággal rendelkezik, így biztosítja a stabil tárolást.
A garázs háromrétegű, dupla bevonatú PE anyagú ponyvával van ellátva, amely szakadás- és fakulásálló, így jól védi a tárolt dolgokat. A ponyva extra 15 cm-es szegéllyel rendelkezik, ami nagyobb stabilitást nyújt, különösen nehéz tárgyak tárolásakor.
Az ajtaja egyszerűen becsukható vagy feltekerhető, míg a látható ablak lehetővé teszi a megfelelő légáramlást és a természetes fényt, megakadályozva ezzel a nedvesség felhalmozódását. Ez segít abban, hogy a tárolt holmik mindig szárazak és védettek legyenek.
Az összeszerelése rendkívül egyszerű, nem szükséges hozzá semmilyen külön szerszám, mert az új csövek csatlakoztatási módszere és a részletes útmutató segít a gyors összeállításban.
Ez a kültéri tárolóhelyiség sokféle használatra alkalmas: ideális motorok, kerékpárok, kerti szerszámok, autók, fűnyírók, medencefelszerelések és tűzifa tárolására. Kiválóan használható kertben, hátsó udvarban, teraszon vagy bármilyen szabadtéri helyszínen.
Műszaki adatok:
Mérete: 304,8 x 457,2 x 243,8 cm
Ajtó mérete: 250 x 218 x 190 cm
Térfogat:28,8 m³
Tartó szerkezet anyaga: horganyzott acélcső
Ponyva anyaga: PE bevonat
Súly:49,5 kg

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.10.03
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Ponyvagarázs, mobilgarázs ponya PE (28,8 m³)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: