Betöltés...

Precíziós öntöttvas gépsatu 160 mm

Ár: 69.800 Ft

A prémium minőségű kialakításnak köszönhetően az asztali satu pofái 45# acélból készültek, melyeket nagyfrekvenciás edzéssel tettek még kopásállóbbá, így hosszabb élettartamot biztosítanak. A satu teste HT250 öntöttvasból készült, amely nagy szilárdságot és kiváló tartósságot nyújt. A finoman polírozott vezetőfelületek biztosítják a munkadarab stabil befogását és pontos pozicionálását. A 15,2 cm-es pofaszélességgel és azonos méretű pofanyílással akár 29 kN szorítóerő érhető el, ami különféle méretű munkadarabokhoz is megfelelő.
A satu csavarja zárt kialakítást kapott, ami megóvja a törmeléktől és megkönnyíti a karbantartást. A csavar kiváló minőségű, és ellenáll a sérüléseknek. A satu párhuzamossági és merőlegességi pontossága 0,0051 cm, ami nagy precizitást garantál. A satu levehető, gyorsan cserélhető, és a lefelé nyomó mechanizmusa megakadályozza, hogy a munkadarab elmozduljon. A fogantyú forgatható, univerzális csuklóval ellátott, így kényelmes és rugalmas a használata.
Ez a marósatu nélkülözhetetlen szerszám a szerelők számára, mivel segítségével számos munkafolyamat elvégezhető, például fűrészelés, reszelés, vésés, illetve összeszerelési és szétszerelési munkák.


Mérete: 15,24 cm
Pofa szélessége: 15,24 cm
Pofanyílás: 14,99 cm
Pofa magassága: 4,45 cm
Pontosság: 0,0051 cm-ig a párhuzamosság és a négyszögletesség tekintetében
Bruttó tömeg: 27 kg
Csomag méretei: 45 x 32 x 14 cm

 
 





Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.09.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Precíziós öntöttvas gépsatu 160 mm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: