Betöltés...

RACING játékkormánykeréktartó G25 -G27-G29

Ár: 46.300 Ft

Ez a versenykerék-állvány kiválóan kompatibilis, mivel előre beépített lyukakkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a legtöbb ismert márka kormánykerékének, pedáljának és gázpedáljának használatát. A tartozékok cseréje és frissítése egyszerű, így nem kell aggódnia a kompatibilitási problémák miatt (kérjük, vegye figyelembe, hogy a kormánykerék, a váltó és a pedálok nem tartozékok).
A kormánykerék állvány szöge és magassága teljesen állítható (68,5-80 cm között), így minden játékos megtalálhatja a számára legkényelmesebb pozíciót. A gombok elforgatásával a kerék és a pedálok ergonomikus helyzetbe állíthatók, amely fokozza a kényelmet és a rugalmasságot.
A kerékállvány nagy szilárdságú szénacélból készült, biztosítva a maximális stabilitást és szilárdságot a hosszú távú használat során. Nem mozdul el és nem dől meg még éles versenyhelyzetekben sem. Ezen kívül minden támasztópont gumibetétekkel van ellátva, ami javítja a biztonságot.
A versenykerék-állvány könnyen összecsukható, így a játék után egyszerűen elhelyezheti a kanapé vagy az ágy alatt. Ez különösen előnyös, ha korlátozott hely áll rendelkezésére. A kompakt kialakítás lehetővé teszi, hogy bárhová magával vigye, így mindig élvezheti a játékot.
A sebességváltó tartó balra vagy jobbra is áthelyezhető, így mind a bal-, mind a jobbkezes játékosok számára megfelelő megoldást kínál. Az előre fúrt furatok pedig megkönnyítik a sebességváltó felszerelését.
 

Anyaga: szénacél
Állítható magasság: 68,5-80 cm
Alapméret (H x Szé): 48 x 57,5 cm
Keréktartó mérete (H x Szé): 42 x 15 cm
Váltótartó mérete (H x Szé): 16 x 12 cm
Összecsukható méret (H x Sz x Ma): 48 x 77 x 19 cm
A termék súlya: 11,3 kg

 

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.09.29
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "RACING játékkormánykeréktartó G25 -G27-G29" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: