Betöltés...

Horpadásjavító készlet, karosszéria javító szett, csúszókalapáccsal, 18 db adapterrel

Ár: 4.590 Ft







Horpadásjavító készlet, karosszéria javító szett, csúszókalapáccsal, 18 db adapterrel 



Ezzel a csodálatos készlettel másodpercek alatt kijavíthatja autója bármely horpadását, anélkül, hogy a festékréteg megsérülne. Felejtse el a drága szerelőket és a részleteket, javítsa meg a horpadásokat az autóján saját maga!









Univerzális használat -  Kisebb ütközések, parkolóhelyi károk, vandalizmus és még jégeső okozta horpadások eltávolítására is használható otthoni körülmények között.



Idő és pénz megtakarítása- a horpadáseltávolító rendszer nemcsak a szakemberek, hanem azon magánszemélyek számára is kiváló eszköz, akik hatékonyan és olcsón szeretnék kijavítani a karosszérián lévő horpadásokat.



Azonnali eredmény - a karosszéria horpadáseltávolító készlettel azonnali eredményt érhet el, anélkül, hogy nyomot hagyna  a festéken.



Egyszerű használat - a sérülések eltávolítása ezzel a készlettel nagyon egyszerű, és bárki képes kezelni anélkül, hogy bármilyen szakmai előképzettsége lenne. Ezeket a szerszámokat mind az amatőröknek, otthoni barkácsolóknak akik maguk akarják megjavítani az összes horpadást, mind a szakembereknek tervezték. 









Tulajdonságok:



Egyszerű kezelés
Cserélhető fejek a megfelelő munkafolyamathoz (18db)
Univerzális csúszókalapács, jobb és balkezesek számára is tökéletes
Anyag: acél, króm
Átmérő: 3.5 cm
Méret: 49 x 12 cm
Szín: ezüst/fekete
Súly: 1,051 kg


A csomag tartalma



Csúszókalapács
Kalapácsnyél
18 gomba/adapter a különböző méretű horpadások eltávolításához
























Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fémmegmunkáló gépek
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Horpadásjavító készlet, karosszéria javító szett, csúszókalapáccsal, 18 db adapterrel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: