Betöltés...

Kültéri napelemes fali lámpa 100COB LED-es mozgásérzékelős

Ár: 9.999 Ft

Kültéri napelemes fali lámpa 100COB LED-es mozgásérzékelős
Szükséged van egy kültéri világításra, de nem szeretnél a vezetékekkel bajlódni? Egy ilyen napelemes, mozgásérzékelős, COB LED-es kültéri lámpa mindenhol jól jöhet!
Nem szeretsz sötétben átbotorkálni a kertben vagy nem tudsz fény nélkül beletalálni a kulcslyukba? Világítsd meg a kerted vagy a teraszod napelemes lámpával! Egyszerűen felszerelheted bárhova, hiszen vízálló és vezeték nélkül működik. A csomaghoz jár három csavar és három tipli, amellyel a falhoz rögzítheted.
Használat előtt érdemes a napon hagyni a lámpát, hogy teljesen feltöltődjön. Használati módtól függően, sötétedés után a fali lámpa automatikusan világítani kezd mozgás érzékelésekor, majd kb. 30 másodperccel a mozgás megszűnése után kikapcsol.
A fali lámpa középen 50 COB LED-del, a két oldalán pedig 25-25 COB LED-del rendelkezik, így rendkívül nagy területet megvilágít. Az energiatakarékos lámpa 3 részét külön-külön forgathatod és döntheted, így a fény irányát pontosan beállíthatod.Világítási módok:
Mozgás érzékelése után világítani kezd, majd a fény kb. 30 másodperc után kialszik, amikor már nem érzékel mozgást50%-os fényerővel világít folyamatosan, mozgás hatására pedig 30 másodpercre teljes fényerőre kapcsolA lámpa folyamatosan, teljes fényerővel világít.
Főbb jellemzők:

Kültéri napelemes falilámpa
Mozgásérzékelővel és fényérzékelővel
Teljesítmény: 15W
Fényerősség: 450 lumen
Hideg fehér fénnyel
50+50 COB LED-el
LED kültéri lámpa
Állítható dőlésszöggel
Vízálló (IP65)
3 féle világítási móddal
2400mA lítium akkumulátorral
Érzékelési távolság: 3-5 méter
Napelem mérete: 138 x 80 mm


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Kültéri napelemes fali lámpa 100COB LED-es mozgásérzékelős" című hirdetést látja. (fent)