Betöltés...

Digitális lakatfogó True RMS AC/DC

Ár: 24.850 Ft

Digitális lakatfogó True RMS AC/DC    
A csomag tartalma:
- 1 db Digitális lakatfogó True RMS AC/DCLakatfogó multiméter amely kiváló választás különböző elektromos munkákhoz. A műszer nagy, jól látható LCD kijelzővel rendelkezik, amelyről könnyedén leolvashatóak a mérési eredmények. A mérőfunkciók közé tartozik többek között a feszültség, áramerősség, ellenállás, szakadásvizsgálat, frekvencia és hőmérséklet mérést.
A lakatfogó fej része strapabíró anyagból készült és kialakításának köszönhetően lehetővé teszi az egyszerű és hatékony váltóáram mérést anélkül, hogy a kábelezést meg kellene bontania. A műszerhez tartozik egy mérőcsúcspár is, amelyek segítségével még pontosabb méréseket végezhet. A lakatfogó mellett a csomag részét képezi egy hordtáska is, így biztonságosan tárolható és szállítható a műszer. Az elemes kialakításnak köszönhetően az eszköz hosszantartó üzemidővel rendelkezik. Ha Ön elektromos munkákhoz keres egy megbízható és hatékony eszközt, akkor ez a lakatfogó multiméter tökéletes választás lehet.
Forgókapcsolós funkcióválasztóHáttérvilágítással rendelkező nagyméretű kijelzőVáltóáram, egyenáram mérésAlacsony impedanciájú áramkörök méréseÉrintésmentes detektálás funkcióAdattartásFrekvencia és ellenállás mérés, dióda teszt és folytonosságvizsgálatHőmérséklet mérésKapacitás mérésTrueRMSHangjelzésAutomatikus kikapcsolásJól észlelhető, piros színTartozék: tesztkábel, hőmérőszonda, hordtáska, elem (2 x AAA - 1,5V)
Kijelző: 4 digitDC V: 0,1 mV - 1000 VAC V: 1 mV - 750 VAC A: 10 mA - 1000 ADC A: 10 mA - 1000 AEllenállás: 0,1 ohm - 60 MohmFrekvencia: 1 mHz - 10 MHzKapacitás: 1 nF - 10 mFAlacsony impedancia mérés (AC): 1 mV - 300 VFolytonossági teszt: 600 ohmDióda teszt: 3.3VHőmérséklet: -20°C - 1000°C / -4°F - 1382°F
 
Amennyiben ettől az eladótól még ma további termékeket vásárolsz (https://www.lealkudtuk.hu/sad-logisztikai-kft-p22124361), ők nem fognak neked további szállítási díjakat felszámolni a csomagküldésnél. A rendeléseknél feltüntetett további szállítási díjakat ne vedd figyelembe.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Digitális lakatfogó True RMS AC/DC" című hirdetést látja. (fent)