Betöltés...

Hitman elektromos 16" láncfűrész

Ár: 15.990 Ft

Hitman elektromos 16" láncfűrész
Leírás:
A Hitman HT/ESH-3700 Elektromos Láncfűrész egy nagy teljesítményű eszköz, amelyet mind otthoni, mind professzionális használatra terveztek. A 3700W-os motor erőteljes teljesítményt biztosít, amely könnyedén megbirkózik a legkeményebb faanyagokkal is. A 40 cm hosszú vezetőrúd és a 3/8" inch méretű lánc lehetővé teszi a pontos és gyors vágást, legyen szó fák metszéséről, tűzifa előkészítéséről vagy egyéb favágási munkákról.
Az automatikus kenőrendszer biztosítja, hogy a lánc folyamatosan optimálisan legyen olajozva, ami nemcsak meghosszabbítja az eszköz élettartamát, hanem jelentősen csökkenti a karbantartási igényt is. Az 59 szemből álló lánc és vezetőrúd lehetővé teszi a precíziós vágást, miközben a robusztus és tartós anyagok garantálják a hosszú távú használatot még a legnehezebb körülmények között is.
A fűrészhez két tartalék lánc is tartozik, így mindig készen állhat a munka folytatására, ha a láncot cserélni kell. A Hitman HT/ESH-3700 ideális választás mindenki számára, aki hatékony és megbízható elektromos láncfűrészt keres otthoni vagy professzionális használatra.
Főbb Tulajdonságok:

Teljesítmény: 3700W
Lánc és Vezetőrúd Hossza: 40 cm
Automatikus Kenőrendszer: Igen
Anyag: Robusztus, Tartós
Feszültség: 220V/50Hz
Lánc Mérete: 3/8" inch
Lánc és Vezetőrúd Szemeinek Száma: 59
Tartozékok: 2 Lánc tartozik hozzá

Termék Használati Útmutató:
Csatlakoztassa a láncfűrészt a 220V/50Hz hálózatra.Ellenőrizze az automatikus kenőrendszer olajszintjét.Helyezze fel a megfelelő láncot és ellenőrizze, hogy megfelelően van-e rögzítve.Kapcsolja be a fűrészt és kezdje el a munkát.Munka közben tartsa stabilan a fűrészt és ügyeljen a biztonságra.Munka végeztével kapcsolja ki a fűrészt és húzza ki a konnektorból.Tisztítsa meg a láncot és a vezetőrudat, távolítsa el a felesleges olajat és fűrészport.Tárolja az eszközt száraz és biztonságos helyen.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fűrész, láncfűrész
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Hitman elektromos 16" láncfűrész" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: