Betöltés...

4 db napelemes vakond- és kártevő riasztó - MS-959

Ár: 7.390 Ft

4 db napelemes vakond- és kártevő riasztó - MS-959

Ez az eszköz ultrahangos hullámokat bocsát ki, amelyek zavaró hatással vannak ezekre az állatokra, és eltántorítják őket a területtől. A vakond és rágcsáló riasztó környezetbarát megoldást nyújt a kártevők kezelésére, mivel nem használ mérgező vegyszereket vagy veszélyes anyagokat. Könnyen telepíthető és használható, és hosszú távú védelmet biztosít a vakondok és rágcsálók ellen.


Hatótávolság: 56 négyzet méter
Működési elv: Az eszköz ultrahangos hullámokat bocsát ki, amelyek zavarják a vakondok és rágcsálók érzékeny hallását, és eltántorítják őket a területtől.
Telepítés: A vakond és rágcsáló riasztót egyszerűen telepítheti a kívánt területre. Általában a talajba szúrják vagy rögzítik a földfelszínhez (a telepítési útmutató az termékhez mellékelt).
Energiaforrás: Napelem ( akkumulátor)
Környezetbarát: A vakond és rágcsáló riasztó környezetbarát megoldást jelent a vakondok és rágcsálók távoltartására, mivel nem használ vegyszereket vagy mérgező anyagokat.
Időjárásálló: Az eszköz általában időjárásálló kialakítással rendelkezik, amely lehetővé teszi a kültéri használatot és ellenáll az időjárás viszontagságainak.
Méretek: Magasság: 5,7 cm, Szélesség: 5,7 cm, Mélység: 25 cm


Csomag tartalma 4 db vakond riasztó


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "4 db napelemes vakond- és kártevő riasztó - MS-959" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: