Betöltés...

Térkőtisztító ipari felülettisztító gép 61 cm

Ár: 152.000 Ft

A 60,96 cm átmérőjű felülettisztító gyors és hatékony ipari szintű tisztítást biztosít, 53 liter/perc áramlási sebességével, így egyetlen centimétert sem hagy érintetlenül. Akár nagyszabású feladatokról, akár mindennapi takarításról van szó, a 60,96 cm-es felülettisztító könnyedén megbirkózik a feladattal, jelentős idő- és energia-megtakarítást kínálva.
A készülék 9,5 mm-es gyorscsatlakozóval és 6,35 mm-es gyorsadapterkészlettel van ellátva, amelyek zökkenőmentes csatlakozást tesznek lehetővé. A kapcsolóval felszerelt villáskulcs segítségével a tisztítást egyetlen megnyomással elindíthatja, így a használata rendkívül egyszerű.
A felülettisztító névleges nyomása 2465 PSI, maximum 4000 PSI víznyomással rendelkezik, és 360°-os, kétfúvókás forgó tisztítótechnológiájával hatékonyan távolítja el a sarat és a szennyeződéseket, így megkönnyíti a makacs foltok eltávolítását.
A készülék forgó kormánya és forgatható görgői lehetővé teszik a tisztítási irány szabad beállítását, míg a forgó fúvókák és kefék biztosítják, hogy a felület tisztítás közben száraz maradjon, alapos és precíz eredményt nyújtva. A csomag 8 professzionális tartozékot tartalmaz, beleértve a tömlőcsatlakozókat és adapterkészleteket, amelyek elősegítik az egyszerű összeszerelést és gyorsabb tisztítást, továbbá egy dugulás-eltávolító tűt is, amely segít az esetleges eltömődési problémák megoldásában.
Műszaki adatok:
 

Fő anyaga: rozsdamentes acél
Nettó tömeg (minden tartozékkal): 11,2 kg
A tétel méretei: 595 x 595 x 80 mm
Tisztítótárcsa külső átmérője: 609,6 mm
Maximális megengedett nyomás: 4000 PSI
Vízáramlási sebesség: 14,6 liter/perc ±5%

 

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.09.27
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Térkőtisztító ipari felülettisztító gép 61 cm" című hirdetést látja. (fent)