Betöltés...

Ultrahangos tisztítógép 40 kHz kozmetikai alkatrészmosó sterilizátor tartály kapacitás 2 liter

Ár: 32.190 Ft

A professzionális, nagy teljesítményű ultrahangos tisztító 40 kHz-es ultrahangfrekvenciával és fűtési funkcióval rendelkezik, amely rendkívül hatékonyan távolítja el a zsírt és szennyeződéseket, visszaállítva a tárgyak eredeti fényét és ragyogását. A készülék három szendvics típusú piezoelektromos jelátalakítóval van felszerelve, így ideálissá válik mindennapi használatra és professzionális tisztítási feladatokhoz.
Az 1,8-2 literes kapacitású, prémium rozsdamentes acélból készült tisztító biztosítja a különböző értékes tárgyak, mint ékszerek, szemüvegek és órák biztonságos tisztítását. A gondosan megtervezett tartály és kosár garantálja, hogy minden elem alaposan tisztuljon. A digitális vezérlőpanel lehetővé teszi a tisztítási idő és hőmérséklet egyszerű beállítását, valamint különböző üzemmódok közül választhat, amelyek a különböző típusú tárgyakhoz igazodnak.
Ez az ultrahangos tisztítógép széleskörű alkalmazásokra alkalmas, beleértve a laboratóriumi eszközöket, karburátorokat, áramköri lapokat, fogászati berendezéseket, ékszereket, szemüvegeket, órákat és evőeszközöket. A különböző tanúsítványok biztosítják a megbízhatóságot, így ideális választás professzionális takarításhoz.
Műszaki adatok:

Anyaga: 304 rozsdamentes acél
Tartálykapacitás: 1,8-2 liter
Ultrahang frekvencia: 40 kHz
Ultrahang teljesítmény: 60 watt
Fűtési teljesítmény: 100 watt
Tápellátás: AC 220V/50Hz
Időbeállítás: 0-30 perc (LED digitális kijelző)
Tartály mérete (H x Sz x Ma): 17,6 x 16,2 x 10 cm
A termék mérete (H x Sz x Ma): 18 x 16,5 x 21,5 cm


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.09.27
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Ultrahangos tisztítógép 40 kHz kozmetikai alkatrészmosó sterilizátor tartály kapacitás 2 liter" című hirdetést látja. (fent)