Betöltés...

Anaterra Gránit napernyőtalp 20 kg

Ár: 29.890 Ft

A biztonságos és kiváló minőségű kültéri napernyőtalp árnyékot és nyugalmat nyújt, bárhol, ahol csak szüksége van rá, az erkélyen vagy a kertben. Legfeljebb 3 m átmérőjű napernyőkhöz alkalmas, és négy adaptergyűrűt tartalmaz a különböző méretekhez. A praktikus fogantyúknak köszönhetően könnyen hordozható, és időt és fáradságot takarít meg.
ADAPTÁBILIS: A mellékelt adaptergyűrűk lehetővé teszik a különböző átmérőjű napernyők elhelyezését, és nagyobb rugalmasságot biztosítanak Önnek.
UNIVERZÁLIS: Ha szeretné élvezni az árnyékot az erkélyen, a teraszon vagy a kertben, ez a gránit napernyőtalp bárhol használható, hogy sokoldalú megoldást nyújtson az Ön igényeihez.
MINŐSÉG: Fektessen be egy napernyőtalpba, és élvezze a hosszú élettartamú, kiváló minőségű terméket, amely hosszú éveken át árnyékos helyet biztosít Önnek a pihenéshez és kikapcsolódáshoz.
TARTÓSÁG: A rozsdamentes acél alapnak köszönhetően ez a kültéri napernyőállvány hosszabb élettartamú, mint a más anyagból készült alapok.
KÉNYELMES: Esernyőállványunkat kényelmes fogantyúkivágásokkal terveztük, így könnyedén mozgathatja és elhelyezheti bárhová, ahol szüksége van rá.
Megjegyzés: A színek kissé eltérhetnek a képektől.
Termék részletek:


20 kg teherbírású.


Anyag: gránit, rozsdamentes acél, műanyag


méretek: 40 x 35,5 cm


lyukátmérő: 5,5 cm


Csomag tartalma: 

1 x kerek napernyőtalp
4 x adaptergyűrű
2 x csavaros kupak

 
 
 
 
 

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.09.26
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Anaterra Gránit napernyőtalp 20 kg" című hirdetést látja. (fent)